23948sdkhjf

AAG løser hasteopgave for kunde

| Medlemsnyhed | Indrykket af AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

På blot tre dage producerer AAG en speciallavet portpakning og monterer hos kunden.

AAG reagerede hurtigt, da en kundes tidsplan pludselig skred. Kunden skulle bruge en specialdesignet portpakning. Vi fik indenfor blot tre dage produceret en opbygget pakning og monteret den ude hos kunden. Monteringen blev påbegyndt fredag aften og det færdige resultat stod klar natten til lørdag.

Kunden skriver selv om samarbejdet med AAG:

”Under renovering af et skib var der behov for at skifte den eksisterende portpakning ud. Vi var i kontakt med AAG, som med kort varsel udviklede og monterede pakningen. Takket være AAGs fleksible tilgang til opgaven, kunne vi komme hurtigere videre med projektet.”  

Denne case er et godt eksempel på, at vi hos AAG altid arbejder efter at være løsningsorienterede og omstillingsparate. Ved hjælp af vores fleksible produktion og industrielle designere kan vi tilbyde specialdesignede løsninger med ekspreslevering.

Lim og klæb på næsten alle gummimaterialer

Hos AAG tilbyder vi pålægning af lim eller klæb på næsten alle gummimaterialer, uanset størrelse eller udformning. Alt efter hvilket produkt der skal pålægges lim eller klæb, kan vi udføre arbejdet ved hjælp af vores professionelle maskiner eller manuelt med håndkræft.

Hvad end du ønsker klæb på hele ruller gummidug, afskæringer eller limning af et emne, står vi klar til at hjælpe. AAG tilbyder desuden at pålægge lim eller klæb på dine egne emner.

Kvalitet fra start til slut

Med AAG som leverandør får du høj kvalitet fra start til slut. Vi anvender lim og klæb i den bedste kvalitet, med ekstrem vedhæftning og tilpasset til dit projekt. Som en ekstra service tilbyder vi at foretage limarbejdet ude på stedet. Du er dermed sikret korrekt montering og et flot slutresultat.

Kontakt AAG

 Står du med et projekt, som kræver pålægning af lim eller klæb og ønsker du hjælp til montagefasen?

Så står vi klar til at hjælpe uanset størrelsen på dit projekt. Kontakt os på telefon +45 98 15 80 22 eller på mail info@aag.world for mere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Danmark
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Billeder & videoer

AAG opbygget pakning 2AAG opbygget pakning 3AAG opbygget pakning 4AAG opbygget pakning 5AAG opbygget pakning 6

Send til en kollega

0.063