23948sdkhjf

GEMÜ G:motion - Virtuel event med interaktivt program

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

I dette særlige år inviterer GEMÜ, specialisten i ventil-, måle- og reguleringssystemer, til en særlig digital event: Over tre dage præsenterer G:motion trends og produkthøjdepunkter i det nye GEMÜ Digital Showroom.

GEMÜ satser på digitalisering og har i år planlagt et helt særligt højdepunkt: En meget virkelig event, som i den virtuelle verden henvender sig til alle kunder og potentielle købere over hele verden.

Fra den 8. til den 10. juni 2021 skaber G:motion en særlig digital oplevelse.

Midtpunktet i det virtuelle show består af præsentationer, samtalerunder og faglige foredrag med førende eksperter samt af specialisterne fra de forskellige GEMÜ Business Units. Fokusemnerne er fremtidens ventilteknik, Power-to-X samt automatisering og elektrificering inden for opbygning af anlæg. Foredragsholderne står til rådighed i live-chat efter de enkelte indlæg, hvis der er spørgsmål. Derudover giver GEMÜ deltagerne mulighed for interaktivt at udveksle synspunkter med foredragsholderne, GEMÜ-medarbejderne og andre deltagere i loungen.

"Ligesom til arrangementerne med personligt fremmøde præsenterer GEMÜ også på G:motion trends og de nyeste produkter inden for ventil-, måle- og reguleringssystemer. I produkt- og applikationsområdet kan de besøgende endda se ventilen indefra", fortæller Gert Müller, administrerende direktør og medejer af GEMÜ-gruppen.

Endvidere præsenterer de internationale GEMÜ-datterselskaber i GEMÜ-universet sig. I HR Corner kan interesserede finde mange informationer om GEMÜ som attraktiv arbejdsgiver, ledige stillinger samt kontaktpersoner fra personaleafdelingen.

Du finder yderligere oplysninger om G:motion under www.gemu-group.com/gmotion.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.078