23948sdkhjf

Bådmotor til arbejdsbåde/private

| Medlemsnyhed | Indrykket af West Diesel Engineering A/S

Bådmotor / indenbordsmotorer fra Nanni diesel er et perfekt valg til dig og din båd. Bådmotorerne er af høj kvalitet, fås i mange størrelser og har masser af fordele.

Nanni Bådmotor til arbejdsbåd

Vi har netop installeret en ny Nanni bådmotor type 6.420 TDI i et muslingefartøj. Bådmotoren blev installeret hos Kynde og Toft i Thyborøn. Som set på billedet er den kompakt i størrelsen, men denne motor yder 320 hk. Skipperen så fordelene ved en bådmotor fra Nanni Diesel og har valgt at installere den til sin arbejdsbåd. Nanni bådmotoren blev valgt til erhvervsfartøjet, pga. den passede perfekt til kundens behov. Skipper havde brug for en stærk bådmotor, der kunne kører i rigtig mange driftstimer. Udover det skulle bådmotoren være robust, kompakt og nem at vedligeholde. Derfor valgte han denne Nanni bådmotor der passer perfekt til hans formål.

Det er langt fra kun erhvervsdrivende der vælger en bådmotor fra Nanni. Det er også et populært mærke blandt mange private. De vælger Nanni pga. den høje kvalitet og bådmotorens mange andre fordele.

Læs mere her

kommentar fra tidligere køber af en bådmotor fra Nanni:

"Tak for en god, og professionel behandling. Jeg har brugt meget tid på at undersøge markedet for bådmotorer, og endte hos jer. Jeg føler mig godt behandlet, så stor ros til jer/dig" - Flemming

Står du og mangler en marine motor til din båd? Så kontakt os, så vil vi finde den bedste løsning til dig og din båd.

Mail: Salg@Westdiesel.dk
Telefon: +45 75 12 70 44


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
West Diesel Engineering A/S

H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
West Diesel Engineering A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093