23948sdkhjf

Den gode løsning med B70H skruepumpen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Copenhagen Pump

B70H er en excentrisk skruepumpe, der kan bruges i forbindelse med fødevarer, som blandt andet honning eller yoghurt. Der kan overføres honning til en 8 meter høj tank med B70H pumpen fra Lutz.

Er der tale om eksempelvis honning i store mængder vil det ofte udgøre så store og tunge mængder, at vognen gør det muligt og nemt at være yderst mobil. På den måde undgås tunge løft.

Man kan komme hurtigt til, hvis der skal pumpes honning fra stablede containers eller trange steder, da netop pumpen gør det muligt at håndtere denne problematik. Det er altså nemt at tømme honning fra en bundventil.

Det er ligeledes let at justere strømningshastigheden, hvis man har brug for dette til håndteringen af forskellige typer af væsker. Måling af flowet er valgfrit.

Endnu en ting der er valgfrit, er at vælge Atex-certificering, hvilket gør det muligt at vælge et eksplosionssikkert design. Det medvirker til en sikker håndtering af de sprængfarlige væsker.  

Materialerne er i overensstemmelse med de strenge regler fra FDA, hvilket betyder at materialerne er sikre i forbindelse med direkte kontakt til fødevarer. Overfladen er ligeledes poleret, som sikrer at der ikke forekommer bakterier. Overholdelsen af de strenge regler hjælper på, at produkterne ikke forurenes.

Læs mere om B70H

Medlemsnyhed

Indrykket af
Copenhagen Pump

Stamholmen 147
2650 Hvidovre
Danmark

Send til en kollega

0.094