23948sdkhjf

Svanehøj vinder stor serviceordre på LPG-tanker

| Medlemsnyhed | Indrykket af SVANEHØJ Danmark A/S

Et nyt full scope servicekoncept er attraktivt for kunderne. Svanehøj har fået til opgave at servicere hele cargo-systemet på LPG-tankeren Nantes

Med underskrivelsen af en kontrakt på komplet service af cargo-systemet på LPG-tankeren Nantes indtager Svanehøj nu et nyt, stort farvand.
 
Opkøbet af FORCE Technology Marine Equipment Service i efteråret 2020 har tilført nye unikke kompetencer til Svanehøjs serviceafdeling, og det baner vej for afdelingens hidtil største og mest omfattende serviceopgave.
 
- Ordren er vigtig, fordi det er første gang, vi skal servicere et komplet cargo-system. Opgaven omfatter alt, som relaterer sig til cargo, hvilket, foruden vores pumper, blandt andet er kompressorer og Instrumentering, siger superintendent Anders Lønstrup, Svanehøj.
 
Attraktivt servicekoncept
Nantes har for nylig skiftet ejer. I den forbindelse skal LPG-tankeren gennemgå et større serviceeftersyn, der omfatter hele teknikken omkring cargo-systemet.
 
Anders Lønstrup fortæller, at Svanehøj skal håndtere hele processen under dokningen. Ordren er dermed et godt eksempel på de muligheder, som opkøbet af FORCE Technology’s Marine Equipment Service har ført med sig.
 
Tidligere har Svanehøjs serviceafdeling udelukkende haft fokus på pumper. Men med opkøbet har afdelingen fået tilført unikke kompetencer inden for servicering og kalibrering af kompressorer, ventiler og instrumentering.
 
Anders Lønstrup forklarer, at det nye full scope servicekoncept er attraktivt for de mange kunder, som ønsker at samle servicering af skibets kritiske komponenter hos én leverandør.  
 
Predock report
Inden Nantes sejlede i dok i Portugal, sendte Svanehøj en tekniker ombord for at udarbejde en predock assesment report. Det er endt ud i en række service-anbefalinger.
 
- Vi har ikke udelukkende øje for vores eget service-set-up, men er kommet med række brede anbefalinger omkring, hvad der kan trænge til servicering, fortæller Anders Lønstrup.  
 
På Nantes-opgaven har Svanehøj fem montører afsted. Arbejdet strækker sig over tre uger, og Anders Lønstrup peger på, at opgaven er kommet i hus på grund af et godt samarbejdet på tværs af organisationen.
 
- Alle har bidraget til at lande ordren. Vores salgsafdeling har haft fingeren på pulsen og kommet med skarpe tilbud, pointerer han.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SVANEHØJ Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
SVANEHØJ Danmark A/S

Send til en kollega

0.078