23948sdkhjf

Skræddersy din gummiløsning hos AAG

| Medlemsnyhed | Indrykket af AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

AAG udskærer alle typer gummi efter kundespecifikke ønsker og mål, samt pålægger lim, klæb eller dobbeltklæbende tape.

Hos AAG tilbyder vi afskæringer af gummiduge og plader efter kundespecifikke mål. Ved hjælp af vores omstillingsparate og fleksible produktion samt vores store produktionsapparat kan vi opskære gummiet i strimler samt pålægge lim, klæb eller dobbeltklæbende tape. Vi har et bredt udvalg af materialer, som gør det muligt at tilbyde en løsning til et hvert projekt.

Fast gummi
AAG lagerfører et bredt udvalg af faste gummiduge. I vores sortiment finder du bl.a. neopren-, nitril-, EPDM, natur- og silikonegummi. Gummidugene kan anvendes til pakninger, tætninger, membraner, mellemlægsgummi m.v. og findes i mange forskellige kvaliteter, tykkelser og dimensioner. Gummidugene kan være olie- og kemikalieresistente, fødevare- og drikkevaregodkendte, UV-bestandige osv. Sammen med vores salgsteam kan du få teknisk sparring til at finde den gummidug, som passer til dit projekt og lever op til dine kravspecifikationer.

Se udvalget af fast gummi her.

Cellegummi
Cellegummi er en blød gummi, hvis formål er at tætne, dæmpe eller beskytte. Cellegummipladerne lagerføres i celle neopren, celle nitril og celle EPDM.  Cellegummien er en god all-round kvalitet med lukkede celler, der er særdeles velegnet som pakningsmateriale i statiske applikationer.

Se udvalget af cellegummi her.

Moosgummi
Moosgummi er en blød svampegummi, der er ideel løsning at benytte i forbindelse med tætning, dæmpning eller beskyttelse af forskellige elementer. Moosgummien er udviklet med åbne celler, som giver gummiet en god evne til at tilpasse sig både under og efter tryk. Moosgummien fås i natur- og EPDM gummi.

Se udvalget moosgummi her.

Gummiduge med mønster
Gummidug med mønster er gummiruller med forskellige overflademønstre, som har til formål at beskytte og skridsikre forskellige overflader. AAG lagerfører gummiduge med fin-, mellem- og bredrillet overfalder, samt hammerslag-, pastil-, diamant og el-isolerende måtter. De kan for eksempel anvendes på gangarealer, trappetrin, bagagerum, skuffer, hylder mm., hvor der stilles høje krav til sikkerhed.

Se udvalget af gummiduge med mønster her.

Vi sidder klar til at vejlede dig i vores forskellige gummiduge. Kontakt os på telefon +45 98 15 80 22 eller mail info@aag.world.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Danmark
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Billeder & videoer

AAG gummidugAAG opskåret gummiAAG opskåret gummi

Send til en kollega

0.078