23948sdkhjf

Process Engineering er en del af Energy Cluster Denmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

Process Engineering har taget endnu et skridt i arbejdet med den grønne omstilling og er blevet en del af netværket Energy Cluster Denmark.

Energy Cluster Denmark er Danmarks klyngeorganisation for hele energisektoren. De arbejder ud fra visionen om, at Danmark skal være en grøn førernation for udvikling og demonstration af innovative og globale energiløsninger. Særligt er fokus på at accelerere den grønne omstilling og CO2 reduktion igennem udvikling af nye teknologiske løsninger på tværs af energiområdet. Netop dét arbejder vi med i Process Engineering.

”Vi har et stort fokus på den grønne omstilling i Process Engineering. Det har vi ved både at deltage i projekter, der har et grønt aftryk og støtter op om FN’s verdensmål, og være med i netværk, der netop sætter fokus på den grønne omstilling. Senest er vi blevet en del af et netværk i Trekantområdet, der skal gøre området til produktionscentrum for grønne brændstoffer, og nu er vi blevet en del af Energy Cluster Denmark. Vi har erfaringen med den grønne omstilling fra tidligere projekter om bl.a. bæredygtig energi og ansvarligt forbrug og produktion af vores ressourcer. Derfor er vi glade for også at være en del af Energy Cluster Denmark og bidrage med vores kompetencer inden for området,” siger Direktør Poul B. Jakobsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.093