23948sdkhjf

Tag færgen og oplev Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du mangler inspiration til, hvor sommerferien skal holdes i Danmark, så kan det være en idé at besøge dele af Danmark, hvor man sejler til. Danmark byder nemlig på oplevelser for hele familien, på øerne som findes rundt omkring.

Hvilken ø, du så skal vælge, kommer helt an på, hvad man er til. Skal der være idyl og ro, eller skal der være byliv og masser af aktiviteter? Her kan du få nogle gode tips til, hvilke øer som kan være en mulighed. Læs med her.

Danmark har 78 beboede øer, hvoraf de varerier både i størrelse og indbyggertal. Hvis du eller familien gerne vil opleve storbylivet og samtidig måske kombinere det med landidyl, så er København altid et besøg værd. Hvis man bosiddende i Jylland, kan man med fordel tage færgen til Sjælland, enten på en arrangeret kombinations tur med bus og færge, eller selv tage bilen med.

Oplev storbylivet i København
I København venter der sig masser aktiviteter og seværdigheder, hyggelige cafeer og liv og glade dage. Hvis man vil være sikker på at overnatningen er i top, så er Charlottehaven et glimrende valg.  Her er der nemlig plads til familien med deres udvalg af hotellejligheder. Charlottehaven byder på mange faciliteter, og deres lækre brunch kan både nydes i restauranten eller som brunch take away.

Udover at Charlottehaven er en oplevelse for feriegæster, som ønsker at opleve København, så er det for også et oplagt valg til f.eks. kursus eller konference. Charlottehaven har både kursuslokaler og mødelokaler, som man kan booke. Lokalerne danner de optimale rammer indenfor forretningsmøder, kurser og konferencer. 

Oplev ø-livet på de mindre øer
Hvis man gerne vil have ren ø-idyl og bare læne sig tilbage og nyde roen, så findes der mange mindre øer, som er værd at besøge. Man kan blandt andet besøge Anholt eller Læsø. Anholt befinder sig midt i Kattegat, og består af mange sandklitter. Om sommeren er der liv og glade dage, og derfor er det et godt tidspunkt at sejle dertil.

Læsø er en storfavorit og elsket af mange danskere. Øen er den største i Kattegat, og man kommer dertil med færge fra Frederikshavn. Hvis man er den heldige ejer af en sejlbåd, så kan man naturligvis sejle dertil. Læsø er nemlig yderst populær for sejlere.

Rømø som er en af de sydligste øer i Danmark, er også et besøg værd. På øen er der rig mulighed for at prøve forskellige aktiviteter for hele familien. Hvis ferien skal stå på solbadning og strand, er der rig mulighed for dette på den lille ø i Vadehavet.

Ferien i Danmark kan kombineres på mange måder, og der er mange spændende steder, som emmer af historie og fortællinger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093