23948sdkhjf

MARPRO præsenterer Rising Stars på EUROPORT 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

EUROPORT og MARPRO har gået sammen om at præsentere et nyt koncept for maritime opstartsvirksomheder under den kommende udstilling fra 2-5 november 2021 i Rotterdam.

 

EUROPORTs udstillingschef Raymond Siliakus forklarer: “At tage føringen inden for innovation og kortlægge vejen til en holdbar maritim fremtid er en af ​​EUROPORTs primære ambitioner. Derfor vil vi give scenen til igangsættere, banebrydere, frem-tænker og næste generations innovatører. Rising Stars Pavillonen vil være et område tilegnet opstartsvirksomheder, der bidrager til en smartere, renere eller mere sikker maritim fremtid. Desuden sigter vi mod at være et springbræt for unge iværksættere til at starte deres maritime karriere.

Jakob le Fevre, administrerende direktør for MARPRO, uddyber baggrunden for konceptet: ”Jeg startede MARPRO tilbage i 2013. Som en lille opstart var det ikke økonomisk muligt at udstille på en større udstilling som EUROPORT, hvilket er lidt ironisk, fordi det især meget vigtigt for en opstartsvirksomhed at fremvise sine produkter og tjenester for et så stort publikum som muligt.”

Han forsætter med: ”MARPRO er vokset nu, men vores DNA er stadig påvirket af iværksætteri. Vi arbejder med flere nystartede virksomheder som kunder, og vi har en enorm respekt for enhver person, der tør at udfordre status quo og lancerer et nyt koncept i en konservativ industri som den maritime industri. Vi repræsenterer EUROPORT i Danmark og Sverige, og da vi diskuterede vores partnerskab i 2021, foreslog vi at lancere et ambitiøst projekt med det formål at fremvise de mest innovative og lovende opstartskoncepter i den verdensomspændende maritime forretning.”

”Heldigvis støttede EUROPORT ideen, og vi udviklede et attraktivt koncept rettet mod maritime opstartsvirksomheder. Dette gjorde det muligt for dem at deltage med deres egen udstillingsstand i EUROPORT som en del af en pavillon. Rising Stars pakken, inkluderer ikke blot deltagelsesmuligheden og udstillingsstanden, men også massiv markedsføring til en pris markant under det normale prisniveau.”

Koncept: Ansøgninger er åbne for alle maritime opstartsvirksomheder (ikke ældre end 5 år).

Ansøgninger: Er velkomne fra 1. april til 31. maj. Vi har kun 12 pakker til rådighed. Disse ansøgninger vil blive nøje gennemgået af et udvalg af eksperter inden for søfartsindustrien, og de valgte virksomheder vil blive informeret senest den 5. juni 2021.

Evalueringskriterier: Virksomheder evalueres ud fra 4 kriterier:

  • Vækstpotentiale
  • Innovation
  • Ambitioner
  • Holdet bag

Pakken inkluderer:

Deltagelse i Start-up Pavilion med egen messestand og adgang til fælles café og bar.
1 maritim markedsføringspakke bestående af:

  • 1 måned, 1 sidebanner 300w X 250h pixel i højre side af maritime-professionals.com
  • 1 måneds banner i ugentligt MARPRO nyhedsbrev
  • 1 virksomhedsprofil på maritime-professionals.com
  • 1 artikel på maritime-professionals.com med link til dit websted
  • Indlæg på Maritime Professionals og Maritime Deck Officers LinkedIn-grupper (+70.000 medlemmer)
  • Artikel inkluderet i ugentlig udsendelse af MARPRO News

Pris for deltagelse: 1.995 EUR

For mere information, kontakt MARPRO via info@marpro.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Send til en kollega

0.094