23948sdkhjf

Centax-sec

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technoflex ApS

Centax-SEC Super højelastisk kobling

SUPER HØJELASTISK KOBLING
Højfleksibel ringkobling for sofistikerede hoved- og hjælpedrev. Kan arrangeres med enten seriekoblede elementer eller varierende shorehårdhed for at dæmpe torsion. Tilgængelig med linksystem eller stålmembran.
Det superelastiske koblingssystem består af moduler som yder en høj fleksibilitet for forskellige design. Følgende dele er inkluderede: CENTAX element, CENTALINK kobling, CENTA membrankobling.

KARAKTERISTIK
Med disse gennemtestede komponenter er forskellige koblingstyper blevet designet, hvilket viser – afhængigt af anlægget – nogle eller alle af følgende træk:

 Høj fleksibilitet i alle retninger: Vridningsmæssig, radial, aksial, vinkelmæssige bevægelser.
 Høj fleksibilitet i design og i komponenter, og kan således tilpasses en masse forskellige typer anlæg.

Derfor er det muligt at skabe forskellige koblingstyper ved at kombinere CENTAX elementet med forskellige komponenter for at imødekomme kravene fra forskellige anlæg. Derudover er der flere specialtyper og specialkombinationer med andre gennemtestede CENTA koblinger eller kombinationer hvor der bruges komponenter (dvs. koblinger) fra andre velkendte producenter.
 

ANVENDELSESOMRÅDE
Forskellige typer af CENTAX koblinger har været i drift siden 1988, med mere end 20.000 koblinger i sikker drift i skibsfremdrivning, jernbaner, generatoranlæg og konstruktionsudstyr.

TECHNOFLEX - 87 24 45 45


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technoflex ApS

Industrivej 21
8653 Them
Danmark
Technoflex ApS

Send til en kollega

0.062