23948sdkhjf

Svanehøj vinder stor pumpe-ordre til kinesiske P&C tankere

| Medlemsnyhed | Indrykket af SVANEHØJ Danmark A/S

Etablering i Kina med egne salgs- og servicefolk giver resultat. Svanehøj har på få måneder landet to markante P&C-ordrer i Kina, senest en kontrakt med GSI Shipyard på pumpesystemer til fire nye MR tankere.

Svanehøj har udviklet pumpesystemer til P&C-tankere i årtier, men nu skal dette segment være en markant større del af forretningen.

Den danske specialist i deepwell pumper til marine og offshore har en målsætning om at øge salget af P&C cargo pumper med 40% over de næste tre år og har netop landet sin største enkeltstående P&C-ordre siden 2005.

Kunden er Guangzhou Shipyard International Company Limited (GSI Shipyard), som skal bygge fire 49,900 DWT MR Tankers for White Whale Shipping.

Ordren kommer få måneder efter, at Svanehøj blev valgt af Cosco Dalaian som pumpeleverandør til to tilsvarende P&C tankere.

Ifølge salgsdirektør Johnny Houmann er de to ordrer resultatet af Svanehøjs styrkede tilstedeværelse i Kina. Virksomheden har i 2020 udvidet sin kinesiske organisation fra tre til 15 medarbejdere med kompetencer inden for sourcing, salg og service.

- Siden vi i slutningen af 2019 etablerede et kontor i Suzhou, har vi oprustet kraftigt i Kina med egne salgs- og servicefolk. Gennem lokal tilstedeværelse er vi kommet tættere på værfterne i regionen, og vi har dermed fået en større indsigt i, hvordan vi bedst muligt imødekommer deres behov, siger Johnny Houmann.

FAKTA: Ordren til GSI Shipyard
Skibstype: MR Tanker 49,900 DTW
Kunde: Guangzhou Shipyard International Company Limited (GSI)
Leveringer: 2 skibssæt i 2021 + 2 skibssæt i 2022 + optioner
 
Hver skibssæt består af:
16* deepwell pumps (cargo) type DL150d/200 incl. electric motors
2* deepwell pumps (slop) type DL 150d/200 incl. electric motors
1* in-line centrifugal pump (tank cleaning) type CGB080R incl. electric motors
2* in-line centrifugal pumps (ballast) type CGD-250R incl. electric motors
1* cargo control systems consist of 2 x “Matrix 3/6” with 3 VSD (water-cooled) for 6 pumps + 1 x “Matrix 2/6” with 2 VSD (water cooled) for 6 pumps
1* ballast & tank washing pump control with 3 x Y/D (star/Delta) start (1 for each pump)
1* portable emergency pump type EMC150 incl. accessories


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SVANEHØJ Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
SVANEHØJ Danmark A/S

Send til en kollega

0.079