23948sdkhjf

Når farligt gods skal fra A til B

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er vigtigt at have helt styr på forholdsregler, lovgivning og retningslinjer, når man skal transportere farligt gods.

Det kan blandt andet dreje sig om kemikalier, der på ingen måde må ende det forkerte sted. Derfor er det nødvendigt at have fat i et transportfirma, der kender reglerne ind og ud, så de rigtige procedurer bliver fulgt, når transporten skal gennemføres.

Der er flere forskellige krav, når det kommer til transport af farligt gods, og virksomhedens chauffører er alle uddannede, så de overholder de regler, der er for, hvad de skal kunne. Desuden overholder alle lastbilerne, der bliver benyttet, de miljøkrav, der er udstedt fra den Europæiske Union. EU har forskellige niveauer af miljøkrav, men virksomhedens lastbiler overholder alle det højeste niveau for at passe på miljøet.

Der er store krav til chaufførerne, og det kræver derfor stor ekspertise at transportere gods. Virksomheden har en leveringssikkerhed på mere end 98 %, og det betyder, at du kan være så godt som helt sikker på, at dine varer når frem til det sted, de skal, uden problemer. Det giver tryghed, hvilket ellers normalt måske kan være svært, hvis det er farligt godt, der skal transporteres.

Fragt i mange former
Nogle gange er det ikke nok at kunne fragte ting med lastbil. Selvom det i Europa er muligt at fragte langt de fleste ting med bil, er der tidspunkter, hvor det giver mere mening at transportere med andre transportmidler, både inden for og uden for Europa. Derfor kan der også laves aftaler, der indebærer, at godset bliver transporteret med skib eller fly, hvis det bliver nødvendigt.

Firmaet er danskejet og med dansk ledelse, og det følger al den lovgivning, der er på området. Med lang tids erfaring er der ikke noget at være bekymret for, i forhold til kvaliteten af leverancen. Desuden følger alle chaufførerne danske overenskomster, så der ikke er nogen risiko for, at lønningerne ikke passer til arbejdsopgaverne.

Det er yderst nemt at opnå en aftale med firmaet. Når først du er kunde, vil du være blevet introduceret til en selvbetjeningsløsning, så du let selv kan booke en transport af forskelligt gods eller se kopier af fakturaer. Der er desuden offentliggjort statistikker om din leverance, så du altid kan følge med i, hvilke tal, der er vigtige. På hjemmesiden kan læses meget mere om de forskellige services, der tilbydes i forbindelse med fragten.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.08