23948sdkhjf

Tyske specialiteter fra Gravlund Industrigummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Til en tysk kunde har Gravlund Industrigummi udviklet en proces, der sikrer lang holdbarhed på et specielt pumpehjul

En tysk VVS-virksomhed er kunden til denne specielle løsning.

Virksomheden havde behov for en slidstærk og tæt gummibelægning på et PEEK pumpehjul. Det kan være kompliceret at få gummi til at hæfte på plast og samtidig sikre, at det får den holdbarhed, som funktionen af pumpehjulet kræver. Derfor valgte den tyske producent at komme til Gravlund Industrigummi for at få rådgivning til udviklingen og sikre sig en stabil produktion i højeste kvalitet.

Løsningen blev en specialfremstillet EPDM gummikompound, der kan tåle højere temperaturer end normalt. Vi trak på vores store netværk af europæiske gummileverandører, og fandt den helt rigtige til at levere netop den kvalitet, opgaven krævede. Processen er en succes, og i dag leverer vi et stort antal hjul i forskellige størrelser til vores kunde i Tyskland. 

Denne opgave er et godt eksempel på, hvordan vi både arbejder med ren produktion, men også med rådgivning og udvikling. Langt de fleste gummiemner, vi producerer, har vi udviklet både støbeprocessen og gummiblandingen til. Desuden har vi et tæt samarbejde med værktøjsmagerne, der producerer vores støbeforme.

Er du interesseret i at vide mere om mulighederne med industrigummi udviklet og produceret i Danmark, er du velkommen til at kontakte vores tekniske team, som står parat til at rådgive din virksomhed. 

Kontakt os på 70 87 61 36, send en email til info@gravlund eller se mere på www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Vi er en ordreproducerende gummifabrik, med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion.

I mere end 70 år har virksomheden opbygget Danmarks dybeste viden inden for gummiproduktion, og i mere end 30 år har Mads Gravlund og hans team stået bag komplicerede produktioner i gummikomponenter i høj kvalitet, til brug i alle brancher.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.095