23948sdkhjf

Forhindre skader på køretøjer og lastramper

| Medlemsnyhed | Indrykket af AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

AAG tilbyder standard speciallavede buffere og gummistropper

AAG leverer buffere som er med til at forhindre skader på fx køretøjer, lastramper og porte. Bufferne har til formål at beskytte og modstå stød og tryk fra biler og lastvogne. Ved montering af vores buffere sikre du at bufferen tager slaget/trykket ved evt. kollision. Bufferne kan også monteres mellem 2 elementer og derved forhindre at de ødelægger hinanden. De fås i mange forskellige standardstørrelser, men kan også designes efter ønske.

AAG kan også levere gummistropper til beskyttelse af last eller til fastmontering af presenninger. Gummistropperne fås i slidstærkt naturgummi eller UV-resistent EPDM-gummi, i mange forskellige udformninger og størrelser.

AAG havde for nyeligt en kunde som henvendte sig for at få designet en speciallavet gummistrop. Kunden skulle bruge en gummistrop til fastholdelse af et objekt, således sikkerheden fortsat kunne være høj i dette arbejdsområde.

Gummistropperne blev tegnet af vores design og konstruktions afdeling, hvorefter vores produktion har skåret dem ved hjælp af flashcutter-teknologi.

Hos AAG kan vi både designe gummistropper og buffere til dit næsteprojekt uanset størrelsen.

Kontakt os på tlf. +45 98 15 80 22 eller mail info@aag.world for en uforpligtende snak om dit projekt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Danmark
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Billeder & videoer

Gummistropper fra AAGBuffer fra AAG

Send til en kollega

0.078