23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højtryks manifold fra HiP

Spar plads og lækage muligheder med HiPs nye højtryks manifolds.

High Pressure Equipment, HiP, designer og producerer standard- og brugerdefinerede trykmanifold til at opfylde næsten ethvert specifikt installations-, layout- og trykbehov. HiP højtrykmanifold er en glimrende mulighed for at minimere pladsbehov og reducere installationstiden, der er nødvendig for at montere et tryksystem. Derudover reducerer brugerdefinerede manifolder antallet af potentielle lækagepunkter på grund af det reducerede antal komponenter, der bruges i et system.

HiP kundetilrettede manifolds fås i en lang række tilslutningersstørrelser og kan findes i tryktrin fra 350 og op til 4100 bar, hvilket gør dem til en ideel mulighed inden for "lavtryk" "medium" NPT- eller "high pressure" systemer. Disse manifolds fås også i en række materialer og konfigurationer til at imødekomme krævende miljø- og layoutkrav samt overgange i linjestørrelser og slangetryk.

Hos PG Flowteknik arbejder vi ofte med kundetilpassede løsninger så dette produkt passer perfekt ind i vores portefølje. Kontakt os endelig hvis det kan have interesse på tlf. 7384 1230 eller info@pgflowteknik.dk

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063