23948sdkhjf

Bedste industrimotor i 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af West Diesel Engineering A/S

Årets bedste Industrimotor i 2021 er en John Deere! Vinderen er en 18.0 L diesel motor. Køb hos West Diesel, samt andre motorer fra John Deere.

Her er den bedste industri motor i 2021

Bedste Industrimotor i 2021 er en John Deere! Vinderen er en 18.0 L diesel motor. Vi hos West Diesel er selvfølgelig glade for denne titel og er stolte over at kunne levere den bedste diesel motor i 2021. Vinder motoren giver dig utrolig mange fordele. Motoren er bygget til at udfylde alle dine høje krav til en diesel motor, hvilket gør denne motor til det mest optimale valg.  Vinder motoren fås i øjeblikket kun til industri, og vi afventer stadig på om der kommer en marine version af den prisvindende diesel motor.

Læs mere om artiklen her

Årets diesel 2021 er en John Deere 18.0L og er anden generation af motoren.  Motoren er bygget op af forgængeren og dermed kommet af en naturlig udvikling fra 13,6-liter motoren, der blev afsløret i Vegas i 2017. Det siger også noget om 13,6 Liters motoren og de andre i John Deeres sortiment, der er bygget af samme høje kvalitet som vinder motoren.

Oppe imod store konkurrenter

John Deere har opnået et anerkendelsesværdigt brand indenfor marinebranchen og denne titel bekræfter bare hvorfor . John Deere var oppe imod konkurrenter som Kohler, Deutz og FPT Industrial. 

Nemt at levere det kunden efterspørger

"Hos West Diesel er vi stolte over at kunne levere det bedste til vores kunder. John Deere kender alle i industriens verden og er endda blevet et kvalitets stempel i marinebranchen også. Vi er derfor glade for vores samarbejde med John Deere, som har utrolig pålidelige og robuste maskiner der kan klare alle applikationer. Dette gør det nemt at levere det vores kunder efterspørger"

På udkig efter en anden model?

Kigger du efter en anden John Deere motor? Hos West Diesel tilbyder vi selvfølgelig mange andre modeller indenfor John Deere, som er ligeså anerkendelsesværdig som årets bedste industrimotor. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan finde den bedste løsning til dig og din maskine. 

Se vores udvalg af John Deere motorer til industrien her: 

Kontakt os:

Mail: Salg@westdiesel.dk

Tlf.: (+45) 75 12 70 44


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
West Diesel Engineering A/S

H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
West Diesel Engineering A/S

Send til en kollega

0.094