23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CSR og det bæredygtige stål - fra vugge til grav

Der er i stigende grad fokus på virksomheders samfundsansvar og bæredygtighed. Det gælder både i forhold til måden, hvorpå virksomheder driver forretning og den indvirkning, virksomhedernes processer, produkter og ydelser har på klima og miljø.

For at skabe et overblik over vores egen tilgang til vores samfundsansvar og vores produkters bæredygtighed, har vi udarbejdet en CSR (Corporate Social Responsibility) Profil, som i korte træk beskriver vores CSR politikker og de risici, vi vurderer er væsentlige i relation til vores eget virke og i samspillet med vores kunder og leverandører.

I denne sammenhæng er stålets bæredygtighed af høj relevans. Fremstilling af stål er en meget energikrævende proces, som i dag indebærer brug af fossile brændsler og dermed resulterer i en stor udledning af CO2. Stålets CO2 aftryk er derfor en væsentlig faktor i et livscyklusperspektiv – fra vugge til grav.

CSR Profil og Environmental Product Declarations

Har vi pirret din nysgerrighed, er du velkommen til at læse mere om vores CSR Profil og tilgang til bæredygtighed på vores hjemmeside. – Her kan du også finde links til vores primære leverandørers arbejde i henhold til FNs Verdensmål og udarbejdelsen af Environmental Product Declarations.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre hvordan du kan drage nytte af vores CSR Profil og vores leverandørers Environmental Product Declarations (EPDs).

Ring direkte på 3649 2111 eller skriv en mail på lcf@lacour-faber.dk .

Vi er specialister i stål
#lacourfaber #csr #bæredygtighed

 

 

La Cour & Faber A/S
Navervænget 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10081440
P nummer: 1000014734

Kontaktperson

NP
Niels Pedersen
Direktør
niels@lacour-faber.dk

Send til en kollega

0.047