23948sdkhjf

Har dine kunder brug for hjælp til at søge tilskud?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energirådgivning A/S

Bygningspuljen har øget ordrebogen hos mange installatører, men med ordningen følger også spørgsmål fra kunderne omkring tilskudsansøgningen. Vil du gerne slippe for at bruge tid på tilskudsrådgivning, har vi ekspertisen til at hjælpe dine kunder.

Den næste ansøgningsrunde i Energistyrelsens bygningspulje åbner den 7. april 2021. Puljens midler kan bl.a. søges af private husejere, ejerforeninger, andelsboligforeninger og udlejere, som ønsker at energirenovere deres bygninger.

 

Næsten 3 ud af 4 ansøgninger fik afslag i sidste ansøgningsrunde

Den kommende ansøgningsrunde er kun 2. gang, at bygningsejere har mulighed for at søge tilskud til energioptimering direkte hos Energistyrelsen. I sidste ansøgningsrunde var efterspørgslen overvældende. I løbet af 4 dage var puljen tømt for midler og ifølge Energistyrelsens opgørelse fik kun 5.420 ansøgninger tilsagn om tilskud fra puljen ud af de samlede 19.336 ansøgninger. Vil man have del i den kommende pulje, er der altså meget som tyder på, at man skal være hurtig på tasterne og ikke mindst være godt forberedt med en fejlfri ansøgning.

 

Få professionel hjælp til at udfylde tilskudsansøgning

Bygningsejeren, som får udført det energibesparende tiltag, har mulighed for at selv søge tilskud via Energistyrelsens ansøgningsportal. Dog er der en række krav til bl.a. energimærkning og dokumentation, man skal være opmærksom på, inden man udfylder ansøgningen. Har du som installatør svært ved at rådgive dine kunder omkring ansøgningsprocessen, kan du med fordel henvise dem til Dansk Energirådgivnings tilskudsrådgiver til privatsektoren.

Vi tilbyder bygningsejere at stå for den administrative proces omkring tilskudsansøgningen. Det vil sige vi sørger for at indhente de nødvendige oplysninger til tilskudsansøgningen, finkæmme ansøgningen for evt. fejl og mangler samt indsende den endelige ansøgning hurtigst muligt, når puljen åbner.

Dermed giver vi en hjælpende hånd til de private kunder, som gerne vil sikre bedst mulige chancer for at få tilsagn om tilskud i den kommende ansøgningsrunde. Alle ansøgninger håndteres via vores online ansøgningsformular.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Louise B. Torne, tilskudsrådgiver til privatsektoren, tlf. 2811 8241 eller lt@dken.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energirådgivning A/S

Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Danmark
Dansk Energirådgivning A/S

Send til en kollega

0.094