23948sdkhjf

Pulje åbner 15/3: 175 mio. kr. tilskud til energibesparelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energirådgivning A/S

Fra på mandag og 2 uger frem kan virksomheder igen søge tilskud fra Energistyrelsens erhvervspulje. Puljens midler er målrettet privatejede virksomheder, der kan få dækket helt op til 50 % af investeringen i energibesparende tiltag.

Stiller din virksomheds ledelse krav om, at I skal være grønnere og reducere CO2-udledningen? Og giver udsigten til en højere CO2-afgift i nærmeste fremtid dig hovedpine, fordi I stadig gør brug af fossile brændsler? Så er du langt fra alene. Mange virksomheder har af både konkurrencemæssige og økonomiske årsager behov for at tage del i den grønne omstilling, men investeringerne i tiltagene, der skal reducere CO2-udledningen, kan godt virke uoverskuelige og ikke mindst dyre. Netop derfor er der god grund til at kigge nærmere på den kommende pulje af tilskudsmidler til energieffektivisering i erhverv.

Erhvervspuljens overordnede formål er at sænke energiforbruget i Danmark og er derfor et vigtigt led i Danmarks 2030-mål om at reducere drivhusgasudledningen med 70 pct. Midlerne i erhvervspuljen er dermed en håndsrækning til særligt virksomhederne i SMV-segmentet, som har brug for økonomisk støtte til at gøre investeringer i et grønnere og mindre energiforbrug rentable.

Det er vores erfaring i Dansk Energirådgivning, at der i langt de fleste danske virksomheder stadig er et væsentligt potentiale for energibesparelser. Energibesparelserne mindsker i sig selv virksomhedens energiudgifter, og tilføjes tilskud til investeringen, er der i mange tilfælde tale om korte tilbagebetalingstider.  

 

Skal vi også hjælpe dig med at kortlægge optimeringsmulighederne i din virksomhed og søge tilskud?

I Dansk Energirådgivning har vi siden 2007 hjulpet et stort antal virksomheder inden for bl.a. fremstilling og forarbejdning med at identificere og realisere energibesparelser samt ansøge om tilskud hertil.

Vi arbejder efter princippet ”no cure, no pay”. Du kan derfor bestille en energiscreening, hvor vi vurderer din virksomheds potentiale for energibesparelser og skaber overblik over investeringer og mulige tilskud. Finder vi ikke potentiale for optimering, er screeningen ganske gratis og uforpligtende.

Book en gratis energiscreening her.  

 

Vil du have besked, når næste ansøgningsrunde åbner?

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, sørger vi for at gøre dig opmærksom på, hvornår næste ansøgningsrunde i erhvervspuljen åbner. Derudover sender vi dig gratis guides, artikler m.m., som hjælper dig godt på vej i din virksomheds grønne omstilling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energirådgivning A/S

Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Danmark
Dansk Energirådgivning A/S

Send til en kollega

0.11