23948sdkhjf

Sådan undgår du at greenwashe CO2-regnskabet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energirådgivning A/S

CO2-regnskabet er et godt værktøj til at styrke din virksomheds omdømme som en miljøbevidst organisation, men hvordan sikrer du reel handling og rapportering? Her får du energirådgiverens 5 tips til at undgå at greenwashe CO2-regnskabet.

Hvis du ikke allerede har eller er i gang med at rapportere din virksomheds CO2-udledning og klimastrategi, så er der gode chancer for, at det kommer til at stå på to-do-listen inden for nærmeste fremtid. Flere og flere virksomheder finder det nemlig nødvendigt at give omverdenen indblik i udledninger og klimamålsætninger, når virksomhedens grønne image skal styrkes.

Står du med opgaven om at udføre din virksomheds CO2-regnskab, så er du sikkert også stødt på ordet ”greenwashing”. Greenwashing er kort fortalt, når en virksomheds grønne markedsføring er vildledende. Der er mange aspekter af greenwashing og netop derfor er der også en række ting, du skal være opmærksom på, for at undgå at greenwashe CO2-regnskabet – både bevidst og ubevidst. 

Vi har derfor samlet energirådgiverens 5 tips til, hvordan du kan undgå at greenwashe CO2-regnskabet. Læs guiden kvit og frit her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energirådgivning A/S

Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Danmark
Dansk Energirådgivning A/S

Send til en kollega

0.096