23948sdkhjf

NYT AGENTUR til applikationer inden for procesindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af GPA Flowsystem A/S

GPA Flowsystem A/S lancerer et nyt eksklusivt agentur på kvalitative teflonlinede procesventiler og armaturer fra den schweiziske producent Swissfluid.

Swissfluid AG er en innovativ familieejet virksomhed, der har fremstillet produkter af høj kvalitet i 35 år, såsom fluorplastbelagte procesventiler og udstyr til prøveudtagning fra kemiske processer. Virksomheden er kendetegnet ved høj fleksibilitet og stor evne til at tilbyde specielle og kundespecifikke løsninger. Da der er fuld kontrol i alle trin fra design til fremstilling, montering og kvalitetssikring betyder det, at leveringstiderne er korte. I Danmark er GPA Flowsystem A/S den eksklusive distributør.

I GPAs portefølje findes et bredt udvalg af linede kugleventiler, membranventiler, toldhaner, butterflyventiler, kontraventiler og meget mere. Procesventilerne er ideelle til afspærring, eller regulering af korrosive eller slidende procesmedier, uanset om de er flydende eller luftformige. Der findes både manuelle og automatiserede ventiler samt tilbehør, som passer til enhver applikation inden for procesindustrien. 

Læs mere om vores produktportefølje her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GPA Flowsystem A/S

Paul Bergsøes Vej 8
2600 Glostrup
Danmark
GPA Flowsystem A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111