23948sdkhjf

NYHED! Online Pumpe Selector

| Medlemsnyhed | Indrykket af IRON Pump A/S

Klimaændringer og IMO-regler kræver nyt pumpe design. Avancerede udviklingsværktøjer tages i brug når der udvikles pumper til high-tech pumpe applikationer, så som til scrubber applikationen.

IRON Pump A/S CEO, Anders Frimodt-Møller forklarer:

”Gennem de seneste år har vi haft fokus på vores klima aftryk og især på pumpernes effektivitet og strømforbrug. For at opnå den bedste effektivitet af pumperne skal de køres til perfektion og derfor har vi arbejdet intenst for at nå frem til de bedste løsninger. Vi har et stort kendskab til forskellige applikationer f.eks. scrubber og ballastvandssystemer. I de sidste par år har der været meget fokus på scrubbers ”siger Anders Frimodt-Møller og fortsætter ” og scrubber-miljøet stiller høje krav til pumperne og deres ydeevne. Et forkert valg i drift eller installation kan have fatale konsekvenser for pumperne.  Vi har designet og specificeret vores scrubber-pumper ud fra vores erfaringer og kan derfor rådgive og støtte vores kunder for at opnå den bedste ydelse. ”

Vælg din skrubberpumpe online.

Hastighed er afgørende i et meget konkurrenceprægede  scrubber marked. Dette gælder ikke kun for den faktiske leveringstid på det endelige produkt, men også når det kommer til tilgængelighed og kvalitet af de tekniske detaljer.

” Vi lancerer nu vi vores nye online platform, der giver kunden en hurtig og præcis gennemgang af applikationsparametre og et katalog over tilbehør og funktioner. Her er det muligt hurtigt at vælge pumpe, motor og certifikater sammen med en pakke med tekniske detaljer, dimensioner og dokumentation. Vi tror på, at dette nye initiativ ikke kun tilføjer værdi for vores kunder, men også cementerer IRON Pump som en pålidelig kilde til know-how og en foretrukken pumpeleverandør ” slutter Anders Frimodt- Møller.

VÆLG DIN IRON PUMPE HER: https://iron.pump-flo.com/ 

 

 

 

     

Medlemsnyhed

Indrykket af
IRON Pump A/S

Generatorvej 10
2860 Søborg
Danmark
IRON Pump A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.078