23948sdkhjf

Process Engineering er med i netværk om grønne brændstoffer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

Process Engineering er sammen med en række store energivirksomheder og de syv kommuner i Trekantområdet gået sammen i et nyt netværk, der skal gøre området til produktionscentrum for grønne brændstoffer.

Målet er klart: der skal etableres et Power-to-X produktionsanlæg i industriel skala i Trekantområdet, så området bliver Nordeuropas fyrtårn inden for produktion af grønne brændstoffer. Netop dét vil parterne i det nye netværk arbejde på i de kommende fem år.

”Vi tror på en fremtid, hvor den grønne omstilling kommer til at fylde meget. Der bliver et behov for at gøre vores transportsektor grøn og udfase fossile brændstoffer. Derfor har vi stort fokus på den grønne omstilling og deltager i projekter, der har et grønt aftryk og støtter op om FN’s verdensmål. Det er naturligt for os at gå sammen med parterne i det her netværk og sammen udvikle et industrielt anlæg til produktion af grønne brændstoffer,” siger Direktør Poul B. Jakobsen.

Gode forudsætninger for at skabe produktionscentrum

For os er Power-to-X teknologien ikke ny. Tidligere arbejde tæller bl.a. design af Danmarks første eMethanol-anlæg med omsætning af brint og CO2 til eMethanol, og så agerer vi teknisk rådgiver i, om projekter er bæredygtige og rentable.

Sammen med den store koncentration af energi- og specialistvirksomheder i Trekantområdet og mødet af både det nationale elnet og gasnet og det regionale fjernvarmenet er der alle forudsætningerne for at opnå målet om at gøre området til produktionscentrum for grønne brændstoffer. Det vil gavne både den grønne omstilling og skabe jobs, vækst og eksport.

”Vi er internationalt med i front i forhold til engineering af Power-to-X projekter. Både som virksomhed og arbejdsgiver har vi stort fokus på at deltage i grønne projekter og kunne tilbyde spændende og attraktive jobs inden for dette område, som vi klart ser som et potentielt fyrtårn for Danmark,” forklarer Director, Energy & Renewables Claus Christiansen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.094