23948sdkhjf

Webinar - ny avanceret 7 ”køretøjs-tablet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Webfleet Solutions

Vi præsenterer den nye avancerede 7 ”køretøjs-tablet fra Webfleet Solutions. Du er inviteret til et 20-minutters webinar den 10. februar kl. 15, omkring: Lancering af PRO 8475.

Den nye avancerede køretøjs tablet fra Webfleet Solutions fjerner kløften mellem skrøbelige forbrugertabletter og dyre robuste specialterminaler.

PRO 8475 har et meget holdbart design, der opfylder MIL-standarder, og leveres med Android 9 og support til Google Play. Beslaget er både kompakt og stabilt og understøtter forbindelser til køretøjets strøm, bakkamera og andet udstyr. Tabletten kan bruges både som en førerterminal sammen med det tilsvarende WEBFLEET-abonnement og og som en enkeltstående tablet til køretøjer med indbygget navigation, selv for tung trafik. Denne skærm repræsenterer et stort skridt i udviklingen og har også en klart konkurrencedygtig pris. 

I dette webinar gennemgår vi specifikationen mere detaljeret og ser på de positive effekter, du kan have på de samlede omkostninger, sikkerhed og forretningseffektivitet.

 Tilmeld dig her:

Deltag


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Webfleet Solutions

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
Webfleet Solutions

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078