23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mad til søs skal kilde smagsløgene, mætte og give glæde

Skibskok Hanne Hein har mange års erfaring i at sørge for måltider på søen, der mætter, udfordrer madtraditionerne om bord og giver sundhed til både krop og sjæl.

Et arbejdsliv til søs kan være både fysisk og mentalt udfordrende. Netop derfor har 56-årige skibskok Hanne Hein en vigtig madmission. For skibskokken gør en dyd ud af at servere mad, der er lavet fra bunden, som gør sultne søfolk mætte og samtidig bidrager til både den mentale og fysiske sundhed om bord.

”Jeg vil lave god mad, der giver mening. Forstået på den måde, at det mætter, stimulerer smagsløgene og gør dig glad. Man må rigtig gerne kunne huske et godt måltid. Trivslen og sundhed opstår også, når stemningen omkring bordet, hvor måltidet spises, er god. Når man kan rejse sig efter et sundt måltid og være både mæt og glad, så er min mission lykkedes,” siger Hanne.

Læs mere.


 
 

 

 

SEA HEALTH & WELFARE
Højnæsvej 56
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28878923
P nummer: 1003419232

Send til en kollega

0.078