23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis webinar: Værdi af IoT i produkter

Hvornår skal man introducere IoT i sin virksomhed? Det og meget andet kan du få svar på i dette webinar, der finder sted torsdag den 4. februar.

IoT (Internet of Things) er en teknologi, der igennem de seneste år har fået tiltagende opmærksomhed, blandt andet på grund af løfter om, at den kan være med til at skabe vækst, spare tid, optimere processer og reducere omkostninger. Samtidig er antallet af forbundne IoT-enheder konstant voksende, hvilket tyder på, at der må være noget om snakken.

Men hvordan kommer man i gang med at introducere en relativt kompleks teknologi som IoT? Det kan være et stort skridt som virksomhed, hvor fokus primært er på den eksisterende forretning. Specielt hvis man ikke allerede har de fornødne indsigter til at vurdere hvor og hvordan IoT konkret kan skabe værdi.

Dette webinar giver en introduktion til, hvordan IoT-teknologi kan hjælpe med at generere værdi for virksomheder, hvordan I som virksomhed ved, hvornår det er det rigtige tidspunkt at introducere IoT og hvordan man vælger, hvilken retning der er den rigtige at satse på.

TILMELD DIG VÆRDI AF IOT I PRODUKTER

Målgruppe
Webinaret er relevant for danske virksomheder som overvejer potentialet af IoT for dem, samt virksomheder der interesserer sig for, hvordan de kan få mest ud af nye IoT initiativer.

Mød din vært
Mikkel Leth Olsen er chef for Design & Data afdelingen hos FORCE Technology’s IoT-enhed, og har gennem de sidste ti år arbejdet med IoT og Design Thinking. Mikkel har specialiseret sig indenfor, hvordan man succesfuldt kan designe og udvikle IoT-produkter, ved at bygge bro fra forståelsen og udforskningen af problem- og baggrundsdomænet, til værdiskabende teknologiske løsninger.

Praktisk information
Dato: Torsdag den 4. februar
Tid: kl. 10:00-11:00
Sted: Online - Microsoft Teams
Tilmelding: Via www.force.dk

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

NR
Nicklas Rasmussen
nir@force.dk

Send til en kollega

0.065