23948sdkhjf

Lemvigh-Müller udvider på kæder til industrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

En af verdens førende kædeproducenter, Donghua, har indgået et bredt og strategisk samarbejde med Lemvigh-Müller.


Et nyt samarbejde mellem en af verdens førende internationale kædeproducenter, Donghua International, og Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, giver grossistvirksomhedens kunder adgang til Danmarks største sortiment af bl.a. transmissionskæder, transportør- og conveyorkæder, løftekæder, specialkæder, kædehjul samt værktøjer til kæder.

”Donghua International glæder sig over samarbejdet med Lemvigh-Müller om at forsyne det danske marked med vores markedsledende kædetilbud. Lemvigh-Müller har en unik position på det danske marked, og sammen kan vi præsentere et uovertruffet sortiment af højkvalitetskæder leveret fra lager samt en bred vifte af specialløsninger, der vil appellere til selv de mest krævende maskinkonstruktører og OEM”, siger Erik Diepenhorst., adm. direktør, Donghua International.

Adgang til Europas største lager
Donghua har sit europæiske hovedkvarter i Alkmaar nord for Amsterdam i Holland. Herfra giver det nye samarbejde Lemvigh-Müllers kunder mulighed for at trække på Europas største lager af industrielle kædekomponenter og -systemer, foruden det sortiment Lemvigh-Müller selv har på lager til dag til dag-levering.

”Vi er utrolig stolte over og glade for det nye samarbejde med Donghua. Det sikrer os Danmarks største sortiment indenfor kædetransmissioner, hvor vi ikke skal gå på kompromis med hverken produktudvalg, kvalitet eller hurtig levering,” fortæller Lars Schnejder Pedersen, produktchef hos Lemvigh-Müller.

Danmarks største sortiment og stabil levering
Det har været vigtigt for Lemvigh-Müller at finde en samarbejdspartner med et stort produktions- og lagerprogram i høj kvalitet. Samtidig har grossistvirksomheden lagt vægt på at finde en kædesystemleverandør med høj fleksibilitet, så også særlige ønsker til dimensioner og kvaliteter kan efterkommes. De krav lever Donghua op til. Foruden i Kina har Donghua produktions- og distributionsfaciliteter i Tyskland, Holland, Storbritannien, USA og Thailand.

Specialuddannnede medarbejdere
For at understøtte kundernes muligheder for at få fuldt udbytte af de mange muligheder i Donghuas produkter og teknologi har Lemvigh-Müller haft en række produktspecialister på specialuddannelse hos Donghua. De skal i tæt samarbejde med grossistvirksomhedens dedikerede maskinbyggerteam være med til at sikre teknisk sparring, support, kvalitetssikring og logistik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.078