23948sdkhjf

Trimble Worksmanager software

| Medlemsnyhed | Indrykket af SITECH Danmark A/S

FØLG DINE MASKINER OG FÅ HJÆLP FRA KONTORET Detaljeret information i realtid, der viser maskinernes position og aktivitet, hjælper med at undgå miskommunikation. Med den sidste nye information kan sikre dig, at projektet forløber som det skal.

TRÅDLØS DATAOVERFØRSEL OG KOMMUNIKATION
Trimble WorksManager er den mobile, brugervenlige informationscentral, som forbinder entreprenøreren til de oplysninger, der er vigtige til brug for at kunne udføre et godt stykke arbejde – første gang, så forsinkelser minimeres og nedetid undgåes.

Ved hjælp af Trimble WorksManager kan der f.eks. overføres 3D-design trådløst til byggepladsen. Det sparer både kørsel og penge og gør arbejdet mere effektivt. Arbejdsledere og projektledere kan være sikre på, at maskinfører og andre brugere benytter sig af det seneste design. Et praktisk betjeningspanel giver et overblik over byggepladsen i realtid, så entreprenøreren kan følge med i projektet og undgå dyre fejl og slippe for at gøre arbejdet om.

BRUGERVENLIG INTEGRATION MED TRIMBLE PRODUKTER
WorksManager er optimeret til den seneste Trimble-teknologi og kan anvendes sammen med maskinstyringssystemet Trimble Earthworks, positioneringssystemet Trimble Siteworks og kontorprogrammet Trimble Business Center.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SITECH Danmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
SITECH Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078