23948sdkhjf

Én gang Toolox® – Altid Toolox®

| Medlemsnyhed | Indrykket af La Cour & Faber A/S

Gennem de seneste år har en stor del af vores kunder taget Toolox® til sig som deres foretrukne valg af sejhærdet konstruktions- og værktøjsstål.

Når Toolox® først er kommet inden for døren, er det umuligt at ignorere. Det er derfor ikke uden grund, at vi promoverer sloganet Én gang Toolox® – Altid Toolox®. Med bare to kvaliteter – og ikke mindst stålets unikke egenskaber og forskellige formater, er det lykkedes SSAB at udvikle et bredspektret produkt, som dækker størsteparten af anvendelsesformålene. – Og det kan vi mærke på en stigende efterspørgsel.

Toolox® – præcis som du vil

For at kunne imødekomme vores kunders stigende efterspørgsel og krav til hurtig levering uden at gå på kompromis med kvaliteten, leverer vi Toolox® i forskellige formater. Som hele plader og stænger direkte fra lager, eller bearbejdede i vores egne produktionsfaciliteter – savede eller i vandstråleskåret udførelse med meget fine tolerancer.

Få et hurtigt overblik

For overblikkets skyld, har vi kreeret en lækker kompakt brochure, som du med fordel kan have stående lige ved hånden på dit skrivebord. Her finder du de vigtigste informationer om Toolox®; stålets unikke egenskaber, tekniske værdier og karakteristika samt anvendelses- og leveringsmuligheder. Er du interesseret i et eksemplar – eller vil du bare høre nærmere – er du velkommen til at kontakte os. Ring på 3649 2111 eller skriv en mail på lcf@lacour-faber.dk . Vi kvitterer gerne, helt uden beregning.

Du kan også downloade brochuren på vores hjemmeside.

Er du nysgerrig på hvordan Toolox® fremstilles og se eksempler på anvendelse af det færdige produkt, anbefaler vi dig også at læse produktkataloget ‘Once Toolox® – Always Toolox®‘.

#toolox #lacourfaber

Medlemsnyhed

Indrykket af
La Cour & Faber A/S

Navervænget 5
4000 Roskilde
Danmark
La Cour & Faber A/S

Send til en kollega

0.079