23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MarineShaft ønsker glædelig jul

Snart rinder endnu et kalenderår ud, og 2020 har uden tvivl været et år uden sammenligning med de utallige udfordringer og restriktioner covid har forårsaget.


Det har krævet nytænkning, stor omstillingsparathed og fleksibilitet. Egenskaber som MarineShaft er taknemmelige for at vores organisation besidder.

Rejserestriktionerne har givet udfordringer for vores onsite services, men vi har i årets løb stadig kunnet løse kritiske reparationsopgaver onsite nøje afstemt med de gældende restriktioner.

I Hirtshals nærmer vores 1400 m2 værkstedudvidelse sig sin afslutning. Vi glæder os til at installere vores nye 27 meter lange drejebænk, en nyindkøbt større vertikal boremølle og vores 7 meter høje hydrauliske presse. Med den øgede maskinkapacitet og plads kan vi løse flere samt større ror- og propellerudstyr reparationer og fremstillinger.
Året har budt på en række spændende opgaver, og vi vil bl.a. nævne vores reparation for verdens ældste dampskib i drift -Skibladner, hvor MarineShaft forestod komplet overhaling af fremdriv-ningsudstyret. Vores laser cladding udstyr har været i brug adskillige gange i 2020, også på nye typer af opgaver. Bl.a. var vi ombord på M/F Stena Saga for at opsvejse på en hovedmotorramme til original mål.

På vores YouTube kanal kan du finde video fra begge reparationer.
https://www.youtube.com/user/TheMarineShaft/videos

Vi har i år igen udført reparationer for det danske søværn og udenlandske flådestyrker, og vi er stolte af at være underleverandør til flåden.

Med ønske om en glædelig jul og et sundt og stærkt 2021 sender vi alle vores samarbejdspartnere de bedste julehilsner.


Venlig hilsen
MarineShaft A/S

Marineshaft A/S
Jens Munksvej 1
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27905013
P nummer: 1010620402

Kontaktperson

HM(
Hanne Magnussen (IP)
marketing chef
+45 24254778 hanne.magnussen@marineshaft.dk

Send til en kollega

0.047