23948sdkhjf

Udrulningen af 5G giver mulighed for bedre dækning på vandet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

5G er for alvor kommet ind på det danske marked for mobilnetværk, og det er med garanti kommet for at blive.

For med et mobilabonnement med 5G får du den absolut hurtigste mobilforbindelse nogensinde. Her er det særligt responstiden, der er blevet sat ned på et minimum på kun ét millisekund. Det er 10 gange hurtigere, end hvad et menneskes øjne og hjerne bruger på at registrerer et billede.

Men hvordan ser det hele ud, når du ikke er på fast grund? Det prøver vi at svare dig på lige her. For selvom du ikke er på fast grund, kan et 5G-mobilnetværk vise sig at være vejen frem for dig.

5G blev 2020s store optur i Danmark
2020 har for mange været et vanskeligt år, og det er med god grund. For isolation, nedlukninger og restriktioner har gjort året til en svær størrelse. Men samtidig var det også året, hvor danskerne kunne glæde sig over det lynhurtige 5G-netværk, der i september for alvor blev udrullet i landet.

Allerede den 7. september kunne cirka 80 procent af danskerne få adgang til 5G-dækning hos TDC. Oktober bød på udvidelser i hele Region Midtjylland og dele af Nordjylland. November betød yderligere tilføjelser og i december stod 5G-mobilnetværket klar til hele Danmark.

Men et 5G-netværk kræver også en smartphone, der kan tage 5G-frekvenser. Derfor er det først og fremmest det, du skal have fat i, hvis du vil have muligheden for den hurtige forbindelse på vandet.

En bedre dækning på vandet
4G-dækningen er det, som langt de fleste danskere har i dag. På land er den ofte stabil, men når det kommer til yderområder i Danmark eller på vand, kniber det i stedet en smule. Og vi kan lige så godt konkludere, at et 5G-netværk vil gøre det bedre, hvis du opholder dig på vandet og gerne vil være online.

5G i Danmark betyder mange forskellige 5G-antenner, der rækker langt. Med en kortere responstid betyder det også, at det svage signal vil arbejde hurtigere, end hvad der er tilfældet med dit 4G-netværk i dag. Det gælder særligt for streaming af film i HD eller gaming på din telefon, hvis du vil mærke den helt store forskel på land. Dermed åbner der sig nogle helt nye muligheder inden for erhvervslivet, og det gælder også for dig.

Kom i gang med 5G-netværket
Vil du gerne være med på bølgen og få den hurtige forbindelse før de andre? Så skal du have penge op af lommen. For du kan kun få et 5G-mobilabonnement, hvis du har en smartphone, der kan tage de frekvenser, der bliver brugt til 5G-netværket. Frekvenserne har hidtil ikke været en del af smartphones, og derfor er der ofte tale om helt nye modeller, hvor disse er blevet indbygget.

Derudover skal du have en udbyder af 5G. Heldigvis har langt de fleste udbydere lejet sig ind på et 5G-netværk, der giver dig mulighed for at vælge din foretrukne udbyder. På den måde bliver du hurtigt klar til at have en stabil internetforbindelse med dig overalt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093