23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intelligent Tagline System fra Eltronic Wind Solutions

Intelligent og automatisk Tagline System fra Eltronic Wind Solutions sørger for sikkerheden under installationer ved høj vindhastighed både onshore og offshore.

Med mere end 20 års erfaring inden for design og udvikling af innovative og automatiserede løsninger til vindindustrien, har Eltronic Wind Solutions og virksomhedens mere end 500 ingeniører et godt greb om det globale marked, når det kommer til bl.a. løfteudstyr.

Særligt virksomhedens patenterede Tagline System er velkendt blandt de globale aktører. Systemet er uundværligt, når det kommer til at garantere medarbejderes sikkerhed på sitet.

Høj sikkerhed under alle forhold både onshore og offshore
Efterhånden som vindmøllerne vokser i størrelsen og forholdene bliver mere og mere udfordrende, er det endnu mere vigtigt med fuldstændig sikkert og stabilt udstyr til de tunge løft. Tagline Systems fra Eltronic Wind Solutions er et patenteret system, der er udviklet til at sikre et stabilt og jævnt løft af bl.a. rotorer, naceller og vindmøllevinger – også ved udfordrende vejrforhold med ustabil vind og både op- og nedadgående vindstød. Det sker ved hjælp af et guidewire-system, der hele tiden sikrer en ensartet spænding mellem yderpunkterne af emnet, der løftes.

Reducerer installationstiden
Tagline Systemet er designet og udviklet af erfarne ingeniører, som har et stort kendskab til vindbranchen, og som – udover sikkerhed – også har haft fokus på at udvikle et yderst brugervenligt og omkostningseffektivt udstyr, som ikke kun sikrer en øget sikkerhed, men som også reducerer installationstiden og dermed sænker omkostningerne.   

Kontrolleres og styres ved hjælp af intelligent fjernbetjening
Det brugervenlige og patenterede Tagline System gør det muligt for operatøren at kontrollere og justere holdekraften via en intelligent Tagline Master Control. Under selve løftet justeres holdekraften automatisk via den intelligent løsning og sørger hele tiden for at stabilisere positionen uafhængigt at vind- og vejrforhold.

Velkendt spiller på det globale marked
Vindmøllebranchen er i konstant udvikling og i takt med, at møllerne vokser, er det nødvendigt, at udstyret til at håndtere vindmøllerne følger med i samme retning. Tagline Systemet er udviklet til at kunne håndtere de største møller på markedet og er samtidig et fleksibelt produkt, som er designet til at kunne følge med udviklingen, hvilket vindmøllebranchen allerede er bekendt med, da Tagline Systemet er en velkendt, global spiller på markedet. 

Digitalt mindset sikrer effektiv installation og hurtig support
Eltronic Wind Solutions tilbyder Data Logging til alt udstyr. Ved at overvåge og analysere vindretning og vindhastighed samt vinge-aerodynamiske koefficienter, er det muligt at optimere og dokumentere enhver installation.
Eltronic Wind Solutions har desuden udviklet et digitalt setup, hvor det også er muligt at yde site support via AR-teknologi. Derudover har de også designet professionel operatørtræning og certificering af alt deres udstyr, hvilket endnu engang understreger vigtigheden af en sikker og effektiv installation. 

ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40873406

Send til en kollega

0.047