23948sdkhjf

Skal du også arbejde på skibet juleaften? Læs med her

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Mange mennesker er nødt til at arbejde over julen.

Dette skyldes at mange arbejdspladser ikke kan lukke, bare fordi det er juleaften. Skal du også selv på arbejde juleaften, kan du med fordel læse med her, hvor du kan finde ud af hvordan du gør dagen lidt mere særlig for dig selv og dine medarbejdere.

Husk at have gaver til dine kollegaer på skibet med
En god måde at gøre juleaften lidt ekstra speciel for dine medarbejdere, er ved at tage nogle små julegaver med til dem. Ikke nok med at det uden tvivl vil kickstarte julestemningen, vil de uden tvivl også være taknemmelige over at du har taget dig tiden til at finde en gave til dem.

Det behøver langtfra være nogle dyre gaver, idet det først og fremmest er tanken som tæller. En god gaveide kunne fx være nogle mobilcovers. Fordelen ved disse er nemlig at de er til at betale, og at de ikke fylder så meget når du skal have dem med ombord.

Tag noget lækkert mad med til din pause
Mange mennesker forbinder julen med lækker mad. Derfor kan du med fordel forkæle dig selv på juleaften med lidt lækker mad. Dette behøver ikke være julemad med flæskesteg, kartofler og brunsovs, idet dette kan være svært at tage med.

I stedet kan du med fordel fx tage din livret med, som en lille luksus til pausen. Du kan også medbringe nogle lækre snacks til dine mindre pauser, således at du ikke føler du går glip af den lækre julemad din familie sidder derhjemme og nyder. På den måde har du også selv noget at se frem til, og du får gjort dagen lidt speciel.

Hold en juleaften før med din egen familie
Det er en ærgerlig følelse at stå på din arbejdsplads på juleaften, og føle at du går glip af al hyggen herhjemme, hvor din familie og dine venner alle er samlet.

Derfor kan det være en rigtig god ide på forhånd at have planlagt en “mini juleaften”, hvor I mødes før tid således at du også selv kan være med til en juleaften. Her kan I mødes og spise lækker julemad, og I kan også udveksle gaver.

På den måde vil juleaften på skibet blive lidt mere udholdelig når du kan tænke på den dejlige juleaften du allerede har haft holdt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078