23948sdkhjf

Nye ventilaktuatorer GEMÜ GDR og GSR til pneumatisk aktivere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

Ventilspecialisten GEMÜ udvider sin portefølje af pneumatisk aktiverede butterflyventiler og kugleventiler og tilbyder nu også varianter med den enkle basis-aktuator GEMÜ GDR eller GSR.

Basis-aktuatorerne GEMÜ GDR og GSR fås til pneumatisk aktiverede butterflyventiler og kugleventiler. Den enkeltvirkende udførelse GEMÜ GSR samt den dobbeltvirkende udførelse GEMÜ GDR egner sig til enkle åbne/lukke-applikationer i ikke-aggressive miljøer.

Yderstillingerne kan indstilles med ± 5°. Aktuatorerne kan aktiveres med et styretryk på mindst 2,5 bar og højst 8 bar og egner sig til små til mellemstore omskiftninger. Der er implementeret en visuel stillingsindikator i form af en puk med skalaring, der gør det muligt hurtigt og enkelt at se ventilspjældets stilling i rørledningen.

Flangetilslutningen i overensstemmelse med DIN EN ISO 5211 på F03-F14 muliggør enkel og hurtig montering på GEMÜ-drejearmaturer med indvendige diametre op til maksimalt DN 350. Aktuatorerne har også en grænseflade i overensstemmelse med VDI/VDE3845 til stillingsindikator, pilotventil og andet tilbehør. Aktuatorerne er beskyttet mod korrosion ved hjælp af huset af aluminium og de epoxy-coatede dæksler.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.078