23948sdkhjf

DB Schenker vælger WEBFLEET til global flåde- og datastyring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Webfleet Solutions

DB Schenker har netop offentliggjort, at de har valgt Webfleet Solutions, Europas førende leverandør af telematikløsninger og en del af Bridgestone, som global telematikpartner til koncernens flåde- og datastyring.

Webfleet Solutions udvikler og udbyder telematikløsningen WEBFLEET, der er en webbaseret software-as-a-service-løsning.

Pålidelighed, kvalitet og tilgængelighed af data er afgørende
DB Schenker er en af verdens førende logistikudbydere med 76.000 ansatte i mere end 130 lande. Med indgåelsen af partnerskabet med Webfleet Solutions tager DB Schenker et yderligere skridt mod at optimere koncernens globale godstransport og logistik.

”Mange godstransportvirksomheder anvender allerede telematik, men pålideligheden og kvaliteten af ​​de transmitterede data varierer ofte markant,” forklarer Florian Kemmerling, Head of Internet of Things, Global Digital Solutions hos DB Schenker. ”Det gør det svært at samarbejde gennem forsyningskæden, særligt ved mere komplekse forsendelser, fordi antallet af transportører og mængden af information gør, at den komplette transportplan er ikke let tilgængelig. Industri 4.0 kræver, at alle involverede parter har adgang til data, ligesom adgang til realtidsdata for position og resterende rejsetid er nøglefaktorer for yderligere at optimere forsyningskæderne.”

Større gennemsigtighed i global udveksling af varer
Gennem realtidsovervågning og ved at forbinde alle interessenter i forsyningskæden opnår DB Schenker med den nye løsning større gennemsigtighed i den globale udveksling af varer. Med valget af WEBFLEET kan DB Schenker dele forsendelsesoplysninger på forskellige transportmidler, og leveringer kan problemfrit spores fra start til slut.

"Det er sjældent, at alle køretøjer og transportmidler, der er involveret i forsyningskæden, er forbundet – og hvis de er, så er data som regel kun synlige for ejeren og kan kun bruges i direkte sammenhæng med leveringen. Forsendelsesoplysninger og telematikdata kommer stadig for sjældent sammen, ”siger Taco van der Leij, vicepræsident hos Webfleet Solutions Europe og uddyber: "Med WEBFLEET kan flådeoperatører meget let dele eksplicitte data. På denne måde modtager DB Schenker positionsdata i realtid og kan spore den fulde fremgang for de valgte forsendelser.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Webfleet Solutions

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
Webfleet Solutions

Send til en kollega

0.081