23948sdkhjf

Blandesløjfer fra Armatec til alle dimensioner og design

| Medlemsnyhed | Indrykket af Armatec A/S

Kravene til korrekt klimakontrol i dag er store. Mange danske byggepladser har gennem tiden anvendt løsninger med blandesløjfer, det gælder både for centralvarme og køleinstallationer.

BLANDESLØJFER I ALLE DIMENSIONER OG DESIGNS
Armatec projekterer og designer blandesløjfer til de fleste applikationer, der kræves på de danske byggerier i dag. Blandesløjfer kan leveres i alle dimensioner og designs, så de passer bedst til installationen. Dermed er de både nemme at installere, håndtere og servicere. Blandesløjfer opbygges på rammer, enten som gulvstående, væghængte eller på rammer til montering op imod et loft, alt efter dimension.

ALLE KRAV TIL KLIMAKONTROL KAN OPFYLDES
Kravene til klimakontrol er forskellige fra rum til rum. Med en blandingssløjfe fra Armatec sikrer man at kravene i både møderum, kantine, serverrum og kontorer bliver opfyldt.

ARMATEC ER MED HELE VEJEN
Armatec kan opfylde alle konkrete specifikationer og parametre givet. På samme måde som deres komplette units, løses opgaven i et samspil mellem rådgiver, byggeherre og udførende om hvorledes disse enheder skal designes ud fra flow og ønsket bestykning. Når grundarbejdet er på plads, udarbejdes en 3D-tegning for at tilsikre, at ovenstående er opfyldt og designet passer ind på installationsstedet. Når det er på plads, leveres tegninger i digitalt format, så de kan implementeres i projektets endelige tegninger.

UNDGÅ KORROSION PÅ BLANDESLØJFER
Armatec udarbejder blandesløjfer til køl i rustfri stål for at undgå kondens-korrosion på overfladen. Reguleringsventiler, filtre, pumper m.m. er overfladebehandlet støbegods som man kender det, alt efter dimension. Af samme årsag er fjernkøleunits opbygget på samme måde og ligeledes i rustfrit stål. Alle blandesløjfer har flange-tilslutninger, så det er nemt for installatører/entreprenører at tilslutte med en modflange og videre derfra i det materiale, resten af installationen er udført i.

SE MERE OM PREFAB OG VEKSLERLØSNINGER HER >>


Kontakt varmeafdelingen for yderligere information >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Armatec A/S

Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Danmark
Armatec A/S

Send til en kollega

0.078