23948sdkhjf

Indblik: CO2 besparelser ved reparation ift at skifte ud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wencon ApS

I samarbejde med ReFlow Martime har Wencon Aps regnet på CO2 besparelser, ved at påføre et cirkulært økonomisk perspektiv på at reparere og vedligeholde dele, i stedet for at skifte dem ud med nyt.

Analysen er ISO 14040 certificeret og er blevet udført af Reflow Maritime og er er baseret på en Rorstamme med bi-metallisk korrosion fundet under dokning.

Den sammenligner en Wencon reparation og levetidsforlængelse af rorstammen imod at udskifte med en ny

Casen:
I stedet for at vente 3 til 12 uger på en ny 9 tons tung rorstamme, til knap en million kroner, så kan skibsværftet på 2 dage reparere og coate rorstammen, så den holder i op til 10 år mere, for kun en brøkdel af prisen.

Skibsrederen sparede 880.000 kr, undgik en forsinkelse på mellem 3-12 uger, og havde en CO2 besparelse på 87,2 procent, ift. at udskifte til ny.

I videoen her ses processen ved reparationen >> 

”Der findes rigtig mange eksempler på lignende reparationer hvor vores kunder har haft signifikante besparelser på både økonomi, tid og vi har længe været overbeviste om at der var miljømæssigt fornuft at reparere og vedligeholde i stedet for at udskifte med nyt, men vi var alligevel overraskede over hvor stor den miljømæssige fordel var, jeg tror mange glemmer hvor mange processer og ressourcer der ligger forud for en færdig del”. Udtaler CEO for Wencon ApS Ole Eriksen

For flere eksempler på lignende reparationer:

Læs mere på vores hjemmeside in denne artikel omkring WENCON produkter til dokning, hvor  vi samlet nogle af de reparationer på som typisk først bliver fundet under Dock hvor man med fordel kan genopbygge, og forebygge videre korrosion med Wencon’s produkter.

Eksternt: Thruster Gear housings, Thruster Tunnels, Propeller Nozzle, Scrubber outlet, rudders, stabilizers and rudderstock etc.

Internt: seawater filters, pumps and valves, cooler end covers and valves that are in need of maintenance.

For mere information

Kontakt 

Bo Pedersen 
Area Sales Manager 
bo.pedersen@wencon.com 
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wencon ApS

Jyllandsvej 15
5400 Bogense
Danmark
Wencon ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078