23948sdkhjf

Wencon fremtidssikres: Efter 36 år med Wendelin ved roret

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wencon ApS

D. 1. november 2020 tiltrådte Ole Eriksen som administrerede direktør for Wencon ApS. Ole Eriksen har siden september 2018 været Salgsdirektør for Wencon ApS.

Udnævnelsen sker som et led i et gennemgående skifte fra en ejerledet virksomhed til en professionel organisation. Wencon styres i dag af en professionel bestyrelse og den daglige ledelse har for en stor dels vedkommende været varetaget af den tiltrædende administrerende direktør, Ole Eriksen. Samtidig er der for nyligt gennemført et generationsskifte i ejerskabet af virksomheden, der delvist er overført til Jane og Erik Wendelin’s børn, Ditte og Bjørn Wendelin.

Det er en proces, som skal fremtidssikre virksomheden, og som har været i gang over længere tid. Ole Eriksen har over de sidste 2 år bevist, at han sammen med mine dygtige medarbejdere er den rette person til at føre Wencon videre ud i fremtiden, og det glæder mig meget ” udtaler Erik Wendelin, der i 1984 startede virksomheden i Bogense.

 Ole Eriksen har fungeret som Salgsdirektør i Wencon ApS siden 2018, og har stået for den daglige ledelse og drift. Den 4-årige strategi, som blev igangsat af ham i samarbejde med bestyrelsen for et år siden, fortsætter uændret til 2024. Dermed vil der ikke være nogle store ændringer for hverken kunder eller ansatte i Wencon.

”Jeg ser positivt på fremtiden, til trods for at vi befinder os i en svær tid, hvor verdenen ikke er, som den var før, men vi har  en stærk organisation og et stærkt forretningsgrundlag, der kan føre vores vækstpotentiale ud i fremtiden. En vækst der vil komme fra både eksisterende, men også fra nye forretningsområder”, udtaler Ole Eriksen.

Strategien er fastlagt indtil 2024, og væksten skal primært komme igennem den eksisterende forretning, hvor der er fokus på partnere og forhandlere, men også nye forretningsområder.

Netop partnerskaberne er interessante for Wencon, der netop nu leder efter at styrke deres salgsnetværk igennem forhandlere, men også ved at se på mulighederne ved at samarbejde med de virksomheder, som servicerer og leverer dele til offshore og marinebranchen.

”Denne videreudvikling af den professionelle organisation vil forhåbentligt gøre os mere attraktive for samarbejdspartnere og samtidig slå fast, at Wencon fortsat vil være en stærk leverandør af reparations- og vedligeholdelsesløsninger til marine- og offshore branchen, både om 5 og om 30 år. ” siger Erik Wendelin


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wencon ApS

Jyllandsvej 15
5400 Bogense
Danmark
Wencon ApS

Send til en kollega

0.126