23948sdkhjf

Formstøbte gummikomponenter i topkvalitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi tilbyder sprøjtestøbning til eksempelvis medicinalindustrien

Sprøjtestøbning sikrer topkvalitet

Kendetegnende for gummikomponenter til denne branche er de meget høje krav til kvaliteten, hvilket vi tilgodeser ved at tilbyde sprøjtestøbning. Sprøjtestøbning sikrer, at emnet støbes i et lukket system, hvor gummiet sprøjtes ind i en stålform under tryk. Dette medfører minimal kontakt til miljøet omkring formen, hvorved der holdes en ensartet kvalitet i de producerede emner.  Sprøjtestøbning foregår adskilt fra den industrielle produktion.

Vi kan yderligere tilbyde specialkontrol af hvert enkelt emne.

Biokompatibelt silikonegummi

Silikonegummi og særligt biokompatibelt silikonegummi er meget benyttet indenfor medicinalindustrien grundet den efterfølgende meget høje kvalitet i de producerede emner. Vi kan levere de biokompatible silikoner med datablad som indeholder testresultater, som opfylder ISO 10993 og USP Class VI. Vi leverer gerne Certificates of Conformity uden beregning i forbindelse med ordrerne.

Kontakt os gerne på tlf. 4466 9830 eller info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 7. år i træk den højeste kreditrating, AAA.                                                              

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.063