23948sdkhjf

PolyTech certificeret efter FN’s 17 Verdensmål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

PolyTech certificeret efter FN’s 17 Verdensmål som den første virksomhed i vindindustrien

Som den første virksomhed i vindindustrien er PolyTech blevet certificeret efter FN’s 17 Verdensmål, og virksomheden har netop modtaget beviset for indsatsen for verdensmålene i form af et verdensmålscertifikat fra Bureau Veritas.

Som den første virksomhed i vindindustrien er PolyTech blevet certificeret efter FN’s 17 Verdensmål, og virksomheden har netop modtaget beviset for indsatsen for verdensmålene i form af et verdensmålscertifikat fra certificeringsvirksomheden Bureau Veritas.

- Vi er meget stolte af som den første virksomhed i vindindustrien at modtage verdensmålscertifikatet som et synligt bevis for vores indsats for at implementere FN’s 17 verdensmål hos PolyTech. Vi fornemmer, at verdensmålcertificeringen har givet os en vingebredde i forspring som leverandør til den vindmølleindustri, som har stor fokus på både lønsomhed og bæredygtighed, siger Mads Kirkegaard, CEO, PolyTech A/S.

- PolyTechs arbejde med FN’s 17 verdensmål er blevet gennemgået, evalueret og bedømt af eksterne auditorer fra Bureau Veritas, og det er i den grad fortjent, at virksomheden i dag har modtaget verdensmålcertifikatet for deres ekstraordinære indsats, siger Tomas Riegels-Jørgensen, Sales Manager, Bureau Veritas.

Om PolyTech A/S

PolyTech er en global leverandør til vindmølleindustrien med 800 medarbejdere i Danmark, Tyskland, Kina, Mexico og USA, som er specialister i løsninger, der forbedrer ydeevne og beskyttelse af vindmøllevinger. Virksomheden udvikler, tester og producerer målrettede koncepter og komponenter som lynbeskyttelsessystemer, forkantbeskyttelse, add-ons til vinger og transportløsninger, og virksomheden råder over eget testcenter, DANAK-akkrediteret laboratorium i Bramming og lyntestcenter i Herning. Desuden er virksomheden certificeret efter en række standarder som ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljø), ISO 29001 (kvalitet i energisektoren) og APQP4Wind (kvalitet i vindindustrien), og har desuden et omfattende program til kvalitetskontrol.

Fakta om verdensmålcertificeringen:

  • En certificeringsordning fra Bureau Veritas Certification, der dokumenter virksomheders implementering af FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling
  • Virksomhedens indsats med kortlægning, udvælgelse og implementering af verdensmålene screenes og bedømmes efter fastlagte kriterier
  • Lever virksomheden op til de fastlagte krav, modtager virksomheden efterfølgende et verdensmålcertifikat
  • Efter certificeringen gennemføres årlige vedligeholdelsesbesøg for at dokumentere den videre indsats for at opnå verdensmålene

Læs mere...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.094