23948sdkhjf

Sådan bekæmper du din hunds søsyge når den skal med på båden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Vil du gerne have din hund med ud at sejle, så kan du risikere, at din hund nemt bliver søsyg.

Dette kan ske for hunde som for mennesker, men heldigvis er der forskellige ting, som du kan gøre, når dette er tilfældet, og i denne artikel finde du tre gode råd til, hvordan du kan hjælpe på processen. Er din hund meget angst, når den er på båden, så kan du overveje at have et hundebur til bil stående på båden, som hunden kan være i til den falder til ro.

Undgå at fodre din hund inden afgang
Vil du gerne undgå, at din hund meget nemt bliver søsyg, så er det en god ide, at du sørger for, at den ikke har spist tre timer inden, at den skal med på båden. Dette gør, at den ikke har så meget mad i maven, som den kan få det dårligt af, og den ville ikke få lige så nemt kvalme, som den ellers ville. Dette er specielt en god ting at huske, hvis der er din hunds første tur ombord på båden, færgen eller skibet.

Kør din hund træt
Inden du skal ombord med din hund, så er det en god ide, at du sørger for, at din hund er meget træt. Dette gør, at den har nemmere ved at falde til ro, når den kommer ombord på båden. Det er derfor altid en god ide, at du går en længere tur med din hund eller træner med den i haven, inden den skal afsted. Så vil den være kørt ud, når den skal ombord, og den vil nemmere kunne sove sig fra søsygen.

Husk tilvænningsperioden
Vil du gerne have din hund med ud for at sejle, så er det vigtigt, at du husker på, at det ikke er naturligt for en hund at sejle eller være på vandet på denne måde. Dette er en ny oplevelse for din hund, og det vil kræve en periode, hvor hunden skal vænne sig til fornemmelsen på båden. Derfor er det en god ide, at de første ture, hvor du har hunden med på båden er korte og hurtige, så hunden har en mulighed for at vænne sig til båden, inden du tager den med på den helt store sejlads. Så kan du sørge for, at din hund ikke så nemt bliver søsyg, når du tager den med på bølgen blå.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062