23948sdkhjf

Arbejder du professionelt med termografering?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elma Instruments A/S

FLIR E54, E76, E86 og E96 er 4 nye termiske kameraer i semi-pro serien FLIR Exx. De nye kameraer har bl.a. bedre opløsning i forhold til de gamle modeller, så det nu også er muligt at købe et 640x480 pixel kamera i denne konkurrencedygtige serie.

FLIR E54,  E76, E86 og E96 er 4 nye termiske kameraer i semi-pro serien FLIR Exx. De nye kameraer har bl.a. bedre opløsning i forhold til de gamle modeller, så det nu også er muligt at købe et 640x480 pixel kamera i denne konkurrencedygtige serie. I forbindelse med f.eks. Certificeret EL-Termografering er kravet til det termiske kamera en 640x480 pixel detektor med en termisk følsomhed på 0,04°C – disse specifikationer opfylder FLIR E96.

 FLIR Exx-serien har alle de kendte FLIR funktioner indbygget, som f.eks. MSX der forbedrer billedkvaliteten ved at fremhæve konturerne i billedet, UltraMax der opbygger et termisk billede med 4 gange detektorens opløsning, Meterlink der gør det muligt for kameraet at kommunikere med andre instrumenter, optagelse af termografisk video samt mange flere fantastiske funktioner.

 FLIR E54 har manuel fokusering, mens E76, E86 og E96 har hele 4 forskellige fokus programmer, som du kan bruge afhængig af den aktuelle opgave. Du kan vælge mellem Kontinuerlig autofokus, autofokus med brug af laser afstandsmåler, autofokus baseret på kontrast i billedet og manuel fokus. Intelligent fokus i kombination med FLIRs kvalitetslinser giver dig altid den bedst opnåelige billedkvalitet.

 Skarpe termobilleder er et krav, når du skal udføre professionel termografering. FLIR E76, E86 og E96 giver dig alle muligheder for at få skarpe billeder med hjem fra dine opgaver. Der findes 4 forskellige kvalitetslinser til kameraerne – og som noget helt unikt finder kameraet selv ud af, hvilken linse der er monteret, og der kræves ikke fabriks-kalibrering med den enkelte linse.

 Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Danmark
Elma Instruments A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094