23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens produktion er her nu

Den adaptive maskine øger producenternes fleksibilitet og gør dem tilpasningsdygtige - et kriterium for fremtidens produktion.

For at imødegå alle de nye krav og udfordringer forbundet med omskiftelige markedstrends, e-handel og ressourcebesparelser, udvikler B&R Industrial Automation maskiner og løsninger,  som tilpasser sig de produkter, der fremstilles og pakkes, snarere end at tvinge produkter til at overholde en stiv, sekventiel proces.

Hidtil har batch size one ikke været mulig, men med vores intelligente track technology , integrerede roboticssmarte machine vision og  digital twins, er mulighederne større end nogensinde før.

Den adaptive maskine (The Adaptive Machine), er et B&R koncept, designet til at optimere processer rundt omkring i hele produktionsmiljøet, sådan at producenter af forbrugsvarer kan leve op til dagens efterspørgsel, og være klar til, når morgendagen byder på nye og ukendte krav. 

Teknologien gør det muligt at spare både tid, penge og ressourcer. Læs mere  om B&R's nyeste innovationer, der indgår i den adaptive maskine, her: https://www.br-automation.com/da/produkter/

Hold dig løbende opdateret, og følg os på LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/b&r-danmark/

 

B&R Industrial Automation A/S
Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29691746
P nummer: 1012451918

Send til en kollega

0.049