23948sdkhjf

Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Egen produktion hos Gravlund Industrigummi muliggør specialproduktioner i alle seriestørrelser

Virksomheden, der ligger i Ballerup ved København, har gennem mere end 70 år fremstillet specialproducerede gummi/metalbøsninger, og har derfor stor erfaring i forskellige vedhæftnings- og vulkaniseringsteknikker. Gummi/metalforbindelser udgør ca. en tredjedel af virksomhedens produktion.

Vi producerer bøsninger til alle formål i specialmål og rådgiver om den optimale gummikompound ved særlige miljøpåvirkninger som slid, kemi m.m.

Renoveringer eller totalløsninger

Virksomheden tilbyder alt fra renovering og ny gummibelægning af brugte metalemner og gummibelægning af fremsendte, nye metalemner til at stå for den samlede leverance, hvor vi også varetager al kontakt til metalleverandøren for at forenkle arbejdsgangen i Indkøbsafdelingen hos vores kunder.

Kontakt os gerne på telefon 4466 9830 eller send os en email på info@gravlund.dk og hør mere om mulighederne.  Få yderligere information om Gravlund Industrigummi på www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  •  Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 7. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

 

                                                                                                                                 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.078