23948sdkhjf

Find et lækkert og sundt måltid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

De fleste ønsker nok at få mere grønt ind i hverdagen.

Det kan være svært at holde kreativiteten ved lige hver aften, når der skal laves aftensmad. Nogle gange vil det være lettere, at lade andre lave maden for sig. Så bliver den største beslutning blot, at vælge hvor man ønsker at spise. Det kan måske være fristende så at vælge fastfood eller en stor bøf.

Det at spise ude, og væk fra sit køkken, behøver dog ikke betyde, at man ikke kan spise mere grønt. Det kan være meget forskelligt, hvad man nu lige har lyst til. Men hvis man er frisk på at prøve noget nyt og spændende, kan det for eksempel være Poke bowl. Dette måltid er fyldt med grønt, og serveres med eksempelvis fisk eller kylling. Sammensætningerne kan være forskellige, så det er bare at prøve sig frem.

Smagen af Hawaii
Oprindelsen for poke bowl er noget så eksotisk som Hawaii. Det er måske ikke meget man kender til det hawaiianske køkken i Danmark. Men med denne ret får man et lille indblik i et spændende køkken. Det kan være svært at lade en ret herhjemme, erstatte hele stemningen ved at sidde på en strand på Hawaii. Ikke desto mindre er det en ret, der har vundet manges hjerter herhjemme.

Ingredienserne er næringsrige og helst farverige. Det bliver næsten ikke billigere at få nye oplevelser, end ved at gå ned i den lokale restaurant og prøve deres poke bowl. Det kan være du får en nyt yndlingsspise. Retten er egnet både som frokost og aftensmad, da man får et solidt og sundt måltid.

Man kan også tage sin poke bowl med sig, og sidde en sommeraften ved vandet og nyde stemningen, eller hygge sig derhjemme med vennerne. At købe mad ude behøver bestemt ikke at betyde, at man må gå ned på sundhed. En poke bowl er tiltænkt at være sund, så man får passende med grønt at spise.

Et bloggervenligt måltid
Det er blevet nok så populært at dokumentere sine måltider, og med en poke bowl får man næsten ikke et mere velorganiseret måltid. Retten er blandt andet kendt for sit dekorative udseende, med sine velplacerede grøntsager. Prøv et anderledes måltid mad, som giver en god variation i kosten.

Det kan godt være svært at vide, når man hører om noget nyt, om det er så godt som det kan fremstå. Nogle gange er der bare ikke andre muligheder, end at få syn for sagen. Det vil dog ikke være helt forgæves, at prøve noget der kan være sundt og nærende. Der kan også vælges forskellige slags kød eller fisk til. Så næste gang kreativiteten i køkkenet svigter, kan du prøve poke bowl som redning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.172