23948sdkhjf

Hans Buch søger en Teknisk Salgssupport

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Har du et solidt teknisk fundament, forståelse for B2B-salg i industrien, og trives du med at assistere både internt og eksternt, så læs videre.

MARPRO er et rekrutteringsfirma som primært beskæftiger sig med den maritime branche. Det er kernen i vores DNA og det vi er bedst til. 

Men nogle af vores gode kunder er aktive i flere segmenter. B.la. den danske virksomhed Hans Buch, som er ejet af Fritz Schuur Technical Group. 

Hans Buch har vi lært at kende igennem deres maritime afdeling, Hans Buch Marine. Sammen har vi arbejdet med ansættelse af flere dygtige nøglemedarbejdere og da den maritime branche i høj grad drejer sig om teknik, har vi i stigende grad hjulpet dem med ansættelser til de afdelinger der beskæftiger sig med industrien. 

Hans Buch er en bundsolid virksomhed med en god økonomi. De er over 100 år gamle og har et særdeles veletableret brand i industrien. De er gode til at holde på deres medarbejdere og er så store at de har et godt mix af kompetecer i huset - men stadigt så små at folk kender hinanden.

Du kan lære Hans Buch meget bedre at kende ved at se videoen.

Vi søger på vegne af Hans Buch nu en teknisk Salgssupport til industrien, med gode avancementmuligheder til Produktchef. 

Læs mere om stillingen via dette link: https://marpro.breezy.hr/p/517e2b23647801-teknisk-salgssupport 

Vi skulle hilse fra Hans Buch og sige at dygtige maskinmestre er velkomne til at søge - også selvom de ikke har haft en landjob før. 

Bemærk at der er ansøgningsfrist d. 18/10 - så hvis du er interesseret i stillingen skal du få sendt en kort motiveret ansøgning samt et CV asap.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094