23948sdkhjf

Trimble Earthworks maskinstyring til gravemaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af SITECH Danmark A/S

AUGMENTED REALITY – 3D MODEL SET I VIRKELIGHEDEN - Med Augmented Reality funktionen på Trimble Earthworks-displayet vises modellen som et lag oven på eksisterende jord

TRIMBLE EARTHWORKS MASKINSTYRING TIL GRAVEMASKINER
Trimble Earthworks 3D maskinstyring til gravemaskiner er en revolutionerende innovation inden for anlægsteknologi. Vi er stolte af at præsentere den nye standard for maskinstyring på det danske marked.

Med Trimble Earthworks 3D maskinstyringssystem kommer maskinføreren i centrum og får en unik brugeroplevelse.

DOWNLOAD EARTHWORKS APPEN
Trimble Earthworks 3D maskinstyring er en app som kan downloades, herefter kan alle nye funktioner og egenskaber opdateres i appen. Opdateringer gøres nemt og problemfrit, lige som på din mobiltelefon. Appen er modulopbygget og kan tilpasses til al slags arbejde på et projekt, stort som lille.

AUGMENTED REALITY
Ved hjælp af et kamera, der sidder monteret udvendigt på maskinen, kan maskinføreren nu se 3D-modeller i  det virkelige miljø i korrekt skala og med de eksisterende omgivelser som støtte.

Med AR-funktionen på Trimble Earthworks-displayet vises modellen som et lag oven på eksisterende jord, hvilket giver maskinføreren en bedre forståelse af det arbejde, der skal udføres.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SITECH Danmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
SITECH Danmark A/S

Send til en kollega

0.078