23948sdkhjf

Få rabat ved udskiftning af gamle håndterminaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af BB Data Teknik A/S

Hvad er jeres gamle håndterminaler værd? Byt de forældede håndterminaler ud til nye opdaterede Android modeller og få rabat ved købet.

Er det tid til at udskifte gamle og tunge håndterminaler, der ikke længere imødekommer jeres behov? Ved at skifte til nye Android håndterminaler fra Honeywell går I ikke på kompromis med jeres håndterminalers teknologi, levetid og betydning for daglige arbejdsgange. Oplev forskellen med de nye optimerede skærme. Mange nyere håndterminaler fra Honeywell bygger på Mobility Edge, som er en platform, der bl.a. gør det muligt at opgradere Android versionen op til fire gange. Mobility Edge gør det også muligt at bruge samme applikation på forskellige enheder.

Skal du fremtidssikre jeres håndterminaler, bør der investeres i nyere Android håndterminaler. Microsoft udfaser support for Microsoft understøttede håndterminaler og det er i høj grad Android håndterminaler, der dominerer markedet og fremtiden. Derfor er det en klar fordel at skifte til Android nu.

Vi rådgiver dig om din nye håndterminal og vejleder dig om, hvordan du optimerer arbejdsprocesser ved at udskifte gamle håndterminaler ud. Vi giver dig nu tilmed en rigtig god pris, hvis du vælger at udskifte din gamle håndterminal.

Vores leverandør Honeywell har en trade in kampagne, hvor du kan få rabat på ældre terminaler af alle mærker – ja tilmed mobilltelefoner.

Ring til Henrik på 44 85 02 38 for at høre om jeres nye håndterminaler

Læs mere om kampagnen her

Medlemsnyhed

Indrykket af
BB Data Teknik A/S

Transformervej 18
2860 Søborg
Danmark
BB Data Teknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078