23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eftertragtet certificering til tekniker fra Lemvigh-Müller

Produktspecialist Steffen Sohl fra Lemvigh-Müller har fået papir på dyb indsigt i automationsteknik fra Schneider Electric.

Steffen Sohl, produktspecialist hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller (th), har opnået certificeringen IAD Advanced under el-, elektronik- og automationsteknologikoncernen Schneider Electrics partnerskabsprogram Industrial Automation Distributor (IAD).

Dermed er Steffen Sohl en af blot en halv snes teknikere i Norden med den krævende IAD-Advanced-certificering fra Schneider Electric.

Dokumenterer omfattende kendskab
Certificeringen er eftertragtet, fordi den dokumenterer et omfattende kendskab til Schneider Electrics dybe og brede program af automationskomponenter og deres anvendelse i avancerede industrielle løsninger.

Steffen Sohl er uddannet elektriker og har omfattende erfaring med blandt andet PLC-programmering fra industrien. Hos Lemvigh-Müller er en af hans roller at være sparringspartner for maskinbyggere, der udvikler industrielle automationsløsninger. Nu ser han frem til at sætte sine nye kompetencer inden for Schneider Electrics automationsløsninger i spil.

”Maskinbyggere og -udviklere er tæt fokuseret på funktioner, og med stadig flere og mere avancerede komponenter er det en udfordring for dem at holde sig fuldt opdateret på mulighederne. Derfor har man som produktspecialist en vigtig rolle i at vejlede om løsninger, der kan aflaste kundernes udviklingsfunktioner og bidrage til at gøre deres løsninger mere intelligente, konkurrencedygtige og økonomiske,” siger Steffen Sohl.

Tættere på partnere og kunder
Hos Schneider Electric lægger Product Manager Søren Nørgaard Andersen (tv) vægt på, at IAD-partnerskabsprogrammet bringer teknologikoncernen tættere på både samarbejdspartnere og slutkunder.

”IAD-programmet er i helt i tråd med Schneider Electrics ønske om at styrke samarbejdet med udvalgte distributører. Med dedikerede samarbejdspartnere står vi stærkere i forhold til at tilbyde en service, der kommer hele vejen rundt om kundernes behov, fra ide over udvikling og udførelse til idriftsættelse,” siger Søren Nørgaard Andersen.

Certificering skal holdes ved lige
Schneider Electric driver sit IAD-partnerskabsprogram på globalt plan. Certificeringer under IAD skal fornyes hvert år. Det sikrer, at IAD-certificerede teknikere er opdateret på den seneste udvikling inden for automations- og kontrolløsninger fra Schneider Electric.

Bliv klogere på automation
Hvis du også gerne vil styrke dine kompetencer, er et af Lemvigh-Müllers kurser et godt sted at starte. Se vores kursustilbud indenfor industriel automation her.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Kontaktperson

KBP
Kim Betak Pedersen
Kommunikationsmedarbejder
kibp@lemu.dk

Send til en kollega

0.062