23948sdkhjf

Coating af pumper ved Thybotech ApS.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Thybotech ApS

Vi fik to pumper ind på værkstedet som skulle hoved renoveres.

Der er tale om pumper, som pumper slam fra grøn affald. Det er enormt slidligt, da der er partikler som metal og glas stumper i. Dertil er vandet med lavt PH værdi.

Pumperne plejer kun at kunne køre 3 - 6 måneder, så er de slidt igennem huset.

Vi fik til opgave at forbedre pumpens levetid. Vi har adskilt pumpen, rengjort alle dele. Opmålt pumpehus, kammer, recesser og o-ringsspor. Dertil har vi lavet tegninger på de oprindelige mål.

Vi sendte så pumpen til vores coatings leverandør hvor de så har coatet pumpen efter min opmåling og samtale.

Da vi fik pumpen tilbage, har jeg renoveret pumpe stammerne og coatet bagpladerne ved løbehjulet for ekstra holdbarhed. Pumperne bliver samlet og leveret som nye med forbedret levetid.

Kontakt:

Direktør.
Thorben Nørskov
Maskinarbejder og
vedligeholdelsestekniker

Thybotech ApS

Industrivej 12, 8653 Them
Døgnvagt: 20 86 26 40
www.thybotech.dk

Følg Thyboteh på Facebook.

Følg Thybotech på Linkedin


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Thybotech ApS

Industrivej 12
8653 Them
Danmark
Thybotech ApS

Billeder & videoer

Der er tale om pumper, som pumper slam fra grøn affald. Det er enormt slidligt, da der er partikler som metal og glas stumper i. Dertil er vandet med lavt PH værdiDer er tale om pumper, som pumper slam fra grøn affald. Det er enormt slidligt, da der er partikler som metal og glas stumper i. Dertil er vandet med lavt PH værdiDer er tale om pumper, som pumper slam fra grøn affald. Det er enormt slidligt, da der er partikler som metal og glas stumper i. Dertil er vandet med lavt PH værdiDer er tale om pumper, som pumper slam fra grøn affald. Det er enormt slidligt, da der er partikler som metal og glas stumper i. Dertil er vandet med lavt PH værdiDer er tale om pumper, som pumper slam fra grøn affald. Det er enormt slidligt, da der er partikler som metal og glas stumper i. Dertil er vandet med lavt PH værdiDer er tale om pumper, som pumper slam fra grøn affald. Det er enormt slidligt, da der er partikler som metal og glas stumper i. Dertil er vandet med lavt PH værdiDer er tale om pumper, som pumper slam fra grøn affald. Det er enormt slidligt, da der er partikler som metal og glas stumper i. Dertil er vandet med lavt PH værdi

Send til en kollega

0.079